Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

House at the End of the Street előzetes

2012.03.29. 15:07 koimbra 2 komment

A Relativity közzétette közelgő horrorjának az előzetesét. Illetve egyelőre az se biztos, hogy mennyire van/lesz közel a bemutató, hiszen először február 3-án akarták a mozikba küldeni, majd áttették áprilisra (talán bízva abban, hogy Az éhezők viadala után mindenki Jennifer Lawrence-re lesz rákattanva), majd tovább tolták a premiert, egészen szeptember 21-ig.

Elisabeth Shue egy elvált anyát alakít, aki lányával, Lawrence-szel közösen egy békésnek látszó kisvárosba költözik. Mint kiderül, a szomszédban évekkel ezelőtt egy lány szüleit álmukba megölte, majd eltűnt. Csupán testvérét (Max Thieriot) hagyta életben, Lawrence pedig minden figyelmeztetés ellenére közelebb került a sráchoz.

Arról nincs info, hogy a trailerhez hasonlóan vajon a film is történet végétől visszafelé mesélné el a sztorit.

Címkék: trailer horrorelőzetes house at the end of the street

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr884348059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.03.29. 16:59:59

A filmet nagyon várom, és a trailerben bemutatott jelenetek meg is győztek. Viszont maga az előzetes visszafelmesélős felépítése nekem is furcsa.
süti beállítások módosítása