Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

David Slade-re bízták a Hannibal Lecter sorozatot

2012.03.31. 17:46 koimbra 5 komment

Hannibal Lecter a mozikban 2007-ben fejezte be pályafutását, méghozzá elég csúnyán. A fejesek ugyanis nagyon akartak egy eredetfilmet, amiben bemutatják, hogy miképp vált Lecter azzá, aki.

Mindenesetre a Kannibál Úr visszatér, csak éppen nem a vásznakra, hanem a kisképernyőre. A rendezői teendőket David Slade-re bízták, aki Fenegyerek (DareDevil) remake-et vezényelhette volna le, de jó ideje nem jött semmi új hír a tervezet felől. Slade a Cukorfalat (Hard Candy), A sötétség 30 napja (30 Days of Night) és az Alkonyat harmadik részét szállította le korábban.

Egyelőre nem szerződtettek le még senkit Lecter szerepére, viszont Will Graham bőrébe Hugh Dancy bújhat.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr704352387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.03.31. 19:49:56

Nem lesz hosszú életű sorozat.

Cucuminator 2012.03.31. 20:10:47

Hopkinsal lehet csak... Ráadásul ne az rendezze akinek kezéhez ilyen szutyok (alkonyat) ragad

Dean6 2012.03.31. 20:58:55

Szerintem nem lesz ez rossz,bár kíváncsi lennék a történetére,mert azért nem túl izgalmas.

Lord Picard 87 2012.04.01. 07:45:13

Nos, én magam is természetesen az Anthony Hopkins-féle filmeket szeretem, olyannyira, hogy a Rising-ot még nem is láttam, mivel nem tudok mást elképzelni ebben a szerepkörben (teszem hozzá, Mann filmje se rossz, de Hannibal Lecktor-t (hahaha) egyáltalán nem úgy formálta meg Brian Cox, ahogyan később a zseniális Hopkins).

Biztatóan állok a sorozathoz, de... Az, hogy eleve az NBC-n jön, nem sok jót jelent, a "trilógia" vastagon 18-as karikás, országos csatornán tehát semmiképp nem látunk semmi durvulást majd, pedig ez hozzátartozik Lecter kifinomult intelligenciájának árnyékaként. Ha az AMC-n vagy a Showtime-on jött volna a sorozat, biztosak lehetnénk abban, hogy minőséget kapunk. Persze, a bizodalmam továbbra is kitart, míg ki nem derül, ki játssza Hannibal-t. Azt is remélem, marad a 80-as évek, ha napjainkba helyezik a sztorit, egy képkockát meg nem nézek. Egyébként pedig, Willem Dafoe nevét olvastam egy hírnél (egy kommentelő dobta be ötletként, de szerintem is nagy dobás lenne), de el tudnám képzelni Jackie Earle Haley-t is a szerepben, meglátjuk. Bryan Fuller-ben is megvan a bizodalmam, még a ST: Voyager miatt :)

h82h 2012.04.02. 10:24:58

hannibálnak ez a what da fuck arca tökéletesen illik a poszthoz :D
süti beállítások módosítása