Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lawrence Az üvegpalota főszereplője + House af the end of the Street poszter

2012.04.23. 21:40 koimbra 2 komment

A Lionsgate Az éhezők viadala (The Hunger Games) közkedvelt regény filmváltozatával eléggé megszedte magát, de nem feledkeztek el a főszerepet alakító Jennifer Lawrence-ről sem, akinek újabb munkát ajánlottak. A stúdió bezsákolta Jeanette Walls memoárját, Az üvegpalota (The Glass Castle) 261 héten keresztül szerepelt a NY Times bestseller listájában és Lawrence lehetne a központi szereplő. A forgatókönyvhöz Marti Noxon, a Frászkarika (Fright Night) remake írója látott hozzá, jelenleg még nincs kinézett rendező.

A regény tartalma: A szülők a szabadság szerelmesei, így aztán a gyerekek, bár nyomorban, de nyitottan, szabadon gondolkodhatnak, s szabadon elképzelhetik még a vacsorát és a fűtött szobát is. Alkoholista apjukra - aki remek koponya, amikor józan - éppúgy nem számíthatnak, mint anyjukra, akit a családi lét kötöttségei zavarnak eladhatatlan könyvei és sivatagi képei megalkotásában. A család folyton költözik, menekül az adósságok elől, s közben a négy gyerek egymást segítve-védve nő fel, hogy aztán, szép sorban, mind New Yorkba menjen megvalósítani önmagát. Végül a szülők is New Yorkba érnek, de ők a hajléktalan létet választva maradnak szabadok.. Hát, itt az amerikai álom: szabadság… siker…

És ha már Lawrence-ről esett szó, közzétettek egy posztert a The House at the End of the Streeből, amelyen csak ő látható. Édesanyjával együtt új környékre költözik, ahol megismerkedik a szemközti házban lakó sráccal, akinek testvére évekkel ezelőtt megölte a szüleiket, majd eltűnt.

Címkék: poszter miújság könyvből film house at the end of the street

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr614469435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.04.24. 07:40:51

A Winter's Bone után Jennifer Lawrence csuklóból hozza majd a hajléltalant:)

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.24. 20:33:24

Jó lehet a regény, el kellene olvasnom!
süti beállítások módosítása