Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Frászkarika rendezője adaptálja A tízórai embereket

2012.06.06. 15:45 koimbra 2 komment

Stephen King regényeihez és novelláihoz számos alkalommal nyúltak Hollywoodban, ezúttal A tízórai emberek (The Ten O'Clock People) történetéből készülhet film. A sztori főszereplője Brandon Pearson, aki elhatározza, hogy leteszi a cigit, soha többet nem gyújt rá. Ennek következtében ráébred, hogy jó néhány ember - köztük az alelnök is - nem más, mint emberbőrbe bújt szörnyek. A sztori érdekessége, hogy csak a dohányzásról leszokni akaró emberek jönnek rá az igazságra, köszönhetően annak, hogy a szervezetükben különféle kémiai változások állnak be.

A rendezői székbe Tom Holland, az eredeti Frászkarika (Fright Night) alkotója ülhetett be, a forgatáshoz nyáron már hozzá is láthat. Holland nem most először nyúl King műveihez. Korábban a Langolierek - Az idő fogságában (Langoliers) minisorozatot készíthette el és ő dirigálhatta a Sorvadj el (Thinner) filmet. Oh, és játszott a Végítélet (The Stand) miniszériában.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr104569460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucuminator 2012.06.06. 16:27:05

" A sztori érdekessége, hogy csak a dohányzásról leszokni emberek jönnek rá az igazságra, köszönhetően annak, hogy a szervezetükben különféle kémiai változások állnak be.".
Kérlek javítsátok!

a8zoli 2012.06.06. 17:28:38

vagyis két film keveréke... :D
stephen king macskaszem első james woods-os részt összerakják john carpenter az elpusztíthatatlanjaival :D
süti beállítások módosítása