Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Williams és Cooper az A Film By Alan Stuart Eisnerben

2012.06.07. 11:23 koimbra Szólj hozzá!

Andrew Bergman 12 éve nem állt kamera mögött, utoljára a Hát nem édes? (Isn't She Great) vígjátékot tette le az asztalra, előtte pedig a Sztriptízt (Striptease) dirigálta le. Az úriember az A Film By Alan Stuart Eisner produkció kedvéért ül bele ismét a rendezői székbe, amelynek forgatókönyvét is maga írta. 

Robin Williams, Shirley MacLaine és Oliver Cooper lesznek a főbb szereplők és még Rob Reiner is cameozni fog benne.  Az alkotás középpontjában egy fiatal dokumentumfilmes áll, aki elhatározza, hogy a vászonra viszi családjának lenyűgöző és bizarr II. világháborús történetét.

Bergman 14 évig küzdött, hogy megvalósuljon a Gyalogáldozat (Gambit) remake-je, a Michael Hoffman által dirigált filmen épp az utómunkálatokat végzik. Októberben kiderül, hogy megérte-e ennyit küzdeni a Colin Firth és Cameron Diaz főszereplésével készült mű létrejöttéért.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr964571233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása