Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2012.07.25. 20:18 koimbra 1 komment

Edgar Wright és Mark Protosevich vetette papírra írta a Collider sci-fit, amelynek története nem ismert, de JJ Abrams lesz a producere.

Vince Vaughn lesz a főszereplője a The Risk Agentnek, egy amolyan nem ejtünk foglyokat figurát alakít, akinek az a feladata, hogy Kínában egy amerikai cég eltűnt emberét előkerítse.

Jon Favreau is benne lesz a The Wolf of Wall Streetben.

Ben Stiller elmondta, hogy a Zoolander 2 forgatókönyve már rég készen van, csak valahogy nem mégsem sikerült elérni, hogy hozzálássanak a forgatáshoz.

Az Expendables 2 új honlapja: http://www.jointheexpendables.com/

Tyler Labine, Damon Wayans Jr., Lucy Punch, Hayes MacArthur, Thomas Middleditch, Frankie Shaw és Amanda Lund lesznek a Someone Marry Barry vígjátéknak. Barry haverjai elhatározzák, hogy feleséget kerítenek neki, de aztán a fickó megismerkedik egy hölggyel, aki pont ugyanúgy viselkedik, mint ő.

Anne Hathaway benne lenne egy Macskanő spin offban, de csak akkor ha a jó kezekbe kerülne a projekt.

Megerősítették, hogy Denzel Washington lesz a The Equalizer főszereplője.

Két jelenet Az emlékmásból és egy featurette

Kijött a Dinosaurs vs Aliens képregény első része, amely videó formában is napvilágot látott. Barry Sonnenfeld ebből akar filmet készíteni.

A Vasember 3 forgatásáról

Kép a The Company You Keepből

Képek a Writersből

The Place Beyond the Pines

Step Up Revolution

Lore előzetes


Lore - Trailer - Cate Shortland by ThePlaylist

Taken 2 poszter

The Expendables poszter

expendablesposzter.jpg

360 poszter

360poszter.jpg

The Watch blooper reel

Poén: Fontos közlemény, Zack Galifianakis és Chloe Moretz is benne van

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr964677880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PTweet · http://tetovaltlanyok.blog.hu/ 2012.07.27. 17:22:14

Szánalmas, hogy Az emlékmás egy-az-egyben másolata lesz az 1990-es verziónak. Az is túl hollywoodi volt az alapkönyvhöz képest, ez a film pedig csak távolodik tőle. Remélem ebben a jelenetben benne lesz a "Két hétig, kéét héééétig..." szöveg is, egy szétnyíló robotfejű nővel. Az eddigi előzetesek alapján úgy tűnik, mintha csak jobb effektekkel töltötték volna meg az eredeti filmet. Semmi több. Asszem kihagyom.
süti beállítások módosítása