Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stone lesz Crowe új filmjének a főszereplője

2012.07.31. 12:00 koimbra Szólj hozzá!

Megvalósulhat Cameron Crowe évek óta dédelgetett filmterve? 2008-ban jelentették be, hogy Ben Stiller és Reese Witherspoon lesz Crowe romantikus vígjátékának a két főszereplője és 2010-ben várható a bemutató. Nyilvánvaló, hogy ebből nem lett semmi, de kiderült, hogy a rendező nem vágta ki az ablakon a forgatókönyvet, továbbra is szeretné megvalósítani. Csak éppen újabb színészeket kell találni, hisz Stiller és Witherspoon már rég messze jár.

A Deep Tiki címre hallgató produkcióra Emma Stone-t sikerült megnyerni, akinek a neve mostanság eléggé szépen cseng. Úgy hírlik, hogy az alkotás hangvétele a klasszikus Crowe filmekhez, a Majdnem híreshez (Almost Famous) és a Jerry Maguire-höz lesz hasonlatos.

A sztori egy lenézett amerikai tanácsadóról, Brian Gilcrestről szól, akit senki sem kedvel igazán. A kormány egy Hawaii-on lévő bázisról lőné fel újabb kémműholdját, amit az egyre nehezebben kezelhető Kína felé küldenének. Gilcrestnek a fellövés előtt mihamarabb meg kellene szereznie a helyi tanács engedélyét, e közben találkozik Tracyvel, az egyetlen nővel, akibe valaha szerelmes volt. A szigeten töltött idő esélyt biztosít arra, hogy a férfi megtalálja önmagát.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr44688405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása