Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lincoln előzetes

2012.09.14. 08:30 ForgerON 4 komment

lincolnpic.jpg

Korábbi ígéretéhez híven Steven Spielberg a Google + közösségi portálon egy online, élő társalgás keretein belül  bemutatta a hamarosan megjelenő Lincoln című filmjének előzetesét. A magyarországi idő szerinti hajnali egy órakor lezajlott internetes interjúval egybekötött találkozót több mint hatezer ember követte figyelemmel. A videó chat résztvevői bemutatását követően rögtön az előzetes vetítésével kezdték. A bemutató után a szintén jelen lévő Joseph Gordon-Levitt Spielberg-gel együtt válaszolt néhány filmmel kapcsolatos kérdésre egy fél órás interjún.

Daniel Day-Lewis végre mozgó képeken látható, és hallható miként fest Lincoln-ként. Hogy mennyire hiteles, és meggyőző döntsétek el ti a megtekintés után:

Címkék: trailer lincoln miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr334776149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2012.09.14. 09:59:25

En jobban szerettem popcorn Spielberget, ez is mar olyan nevetsegesen magasztosnak es patriotanak tunik, mint a Ryan kozlegeny megmentese. Nincs ketsegem, hg minden kockaja tokeletes lesz, de engem nem.vonzanak a szelben lobogo zaszlos filmek.

Blake007 2012.09.14. 11:58:41

Jaj ne Spielberg... miatta nem várom, de érdekelne amúgy.

tjunior 2012.09.14. 13:31:43

Eljutottunk odáig, hogy Spielberg bácsi a legnagyobb kockázat a filmjeiben. Daniel Day-Lewis remek lesz, Tommy Lee Jones is ígéretes, látvány, jelmezek minden a helyén. Aztán jön Stevenbá és nyakon önti az egészet ezzel a kibírhatatlan szirupos ömlengéssel ami jellemzi a filmjeit, amikor maradandót akart alkotni.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.09.14. 14:08:09

@FayeFaye: Nekem a Ryan közlegény megmentése még tetszett is, tekintve, hogy alapvetően nem (csak) erről szólt, de itt már a trailerben sem tudtak mást mutatni, mint ezt az amerikai szabadság-egyenlőség-testvériség állama maszlagot.
süti beállítások módosítása