Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Resident Evil: Extinction (Kaptár 3 -Teljes pusztulás)

2007.10.29. 12:38 koimbra Szólj hozzá!

Az ötödik elem hentel

 

 

Szerény személyem soha nem került a játék közelébe, azonban azt tudom, hogy zombikra kell vadászni (vagy fordítva?). Így sajnos viszonyítási alapom nincs.

 

A sorozat első rész igazán jól sikeredett, a folytatás már kevésbé. A harmadik részben már nem egy adott helyen vagy kisvárosban folyik a tevékenység., így a klausztrofóbia nem kerül előtérbe.

 

Alice ( Milla Jovovich) a cég elől bújkál a sivatagossá vált világban, majd egy konvojhoz csapódik (Ali Larter vezetévésel), hogy eljussanak egy zombimentes övezetbe. De ebbe azért beleszól az őrült tudós, aki Alice-t szeretné megkaparintani, mellesleg klónozza is őt veszettül.

 

Tehát mit is várunk egy zombis filmtől? Ugye senki nem akar mély mondanivalót vagy hatalmas értelmet? Tipikus olyan film, ami megtekintése előtt az agyat le kell tenni valahová.

 

Panaszra ok nem sok lehet, vannak hentelni valü zombik, zombi kutyák , vérhollók(zombihollók?) és elhalálozásra ítélt főszereplők. A szereplőkkel nincs sok gond, igazság szerint az ilyen filmben senki nem vár hatalmas Oscar-díjas színészi alakítást.

 

Russel Mulcahy a videoklippek világából érkezett, régi arc a filmek terén. Nevéhez kötődik a Hegylakó, Az Árnyék ( részemről a legjobb filmje a Resurrection). De soha nem sikerült hatalmas sikert alkotnia, ezzel is a filmmel se, de elmondható , hogy korrekt bevételt fog elérni.

 

Folytatni fogják, ez nem kérdés. Inkább az, hogy melyik irányban? Ugyanis legalább két szálon is lehet folytatni a történetet.

 

Büdzsé: 45 millió dollár

Eddigi amerikai bevétel: 50 millió dollár

 

 

Értékelés: 65 %

 

Büdzsé: 45 millió dollár

Eddigi amerikai bevétel: 50 millió dollár

 

 

Főszereplők: Milla Jovovich, Ali Larter, Oded Fehr

Címkék: horror iromány resident evil sequel 65 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr67211755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása