Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.01. 11:52 koimbra Szólj hozzá!

Decemberben jön az Alien vs Predator második része. Állítólag gyökeresen más lesz, mint az első. Sokan fanyalogtak ugyanis. Nekem tetszett. Mindenesetre a trailer után megörvendeztettek minket újabb képekkel




-George A Romero legújabb zombis műve, Diary of the Dead, még bemutatásra vár, de már a második részen munkálkodik. A Diary...-ban egy csapat filmes épp zombifilmet készül forgatni, amikoris ténylegesen felbukkan pár zombi.

-Újraforgatnák (remake-elnék) a Menekülés New Yorkból filmet. Ez nem mai hír, mivel legutóbb , amikor hallottunk róla akkor már megvolt a rendező(Brett Ratner) és a főszereplő(Gerald Butler) is, de most úgy néz ki, hogy otthagyták a produkciót. Címet kéne cserélni: Menekülés a forgatásról:)

-Emlékszik még valaki a Holtpontra? Az akkor nagy névnek számító Patrick Swayze és Keanu Reeves voltak a főszereplők. Szörfösök közé épült be egy FBI ügynök, mivel a gyanú szerint azok bankrablók voltak. Szerintem jó film volt. Nos jó pár évvel később úgy néz ki elkészül a második rész is, Patrick Swayze marad, Keanu Reeves már nem lesz benne. Swayze-nek már úgyis mindegy, hisz nem sikerült ott maradnia a nagy nevek között. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy tér vissza, mert az első rész végén elméletileg elhalálozott.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr28215108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása