Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

War (War)

2007.11.04. 15:05 koimbra Szólj hozzá!

 

 

"Transporter vs Hero"

 

 

Átverés – mondhatnám. A film bemutatója, előzetese, de még a címe is egy non-stop akciót ígért, ami után az akcióbuzik megnyalják mind a 10 ujjukat és lehozzák a padlásról a vizipisztolyt.

 

Sajnos nem ez lett belőle. Előfordul na...

 

Jack Crawford (Jason Statham) FBI ügynök, társát és annak családját lemészárolja a bérgyilkos Rogue. Jack-nek(Jet Li) azonban van egy tökös kis csapata és vár a felbukkanására, vár a bosszú és a vadászat. A killer azonban csak 3 év múlva tűnik fel, feltűnve a kinai maffia és a yakuza tagjai között is.

 

Jason Stathamről már sokan elmondták, én is megteszem, hasonlít Bruce Willis-re. Ha 20 évvel ezelőtt nyomta volna az ipart, nagy sztár lett volna a 80-as években. A kasszáknál kimagasló eredményt nem ért még el, egyedül az Olasz melóval ért el igazán jó bevételt , de ott mellékszereplő volt. A tékákban nagyobb sikere van. Jet Li a Halálos fegyver 4-ben mutatkozott be Hollywoodban, azóta róla se mondhatnám el, hogy csúcsbevételeket döngetne, őt is a tékákban jobban kedvelik. Ebben a filmben pofonokat oszt és bemutatja Steven Seagal színészi kelléktárát (a nagy semmit!)

 

A rendező Philip G. Atwell eddig főleg videoklippeket rendezett, első filmje azonban nem váltja be a hozzá fűzött reményeket és a múltjából is csak itt ott tűnik fel valami, hogy mit is csinált régebben.

 

Összességében egy akcióorgiát vártam és csalódnom kellett, van benne ugyan egy kis bunyó, némi lövöldözés, sőt a végén még csattanó is van, de a vártakhoz képest kevsebbet kaptam. De azért a filmcím fordítása nem semmi:)

 

Értékelés: 60 %

 

Büdzsé:49 millió dollár

Amerikai bevétel: 22,5 millió dollár
Összbevétel: 37, 7 millió dollár
 

szereplő(k):

 

Jason Statham (Jack Crawford)

 

Jet Li (Rogue)

 

John Lone (Chang)

 

Devon Aoki (Kira)

 

Luis Guzmán (Benny)

 

Ryo Ishibashi (Shiro)

Címkék: akció iromány 60 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31218042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása