Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.12. 19:56 koimbra Szólj hozzá!

-Filmet csinálnak a Rolling Stones rockbanda első éveíről, az első menedzserűk emlékiratai alapján készítik el.

-Darren Aronofsky következő alkotásában mégsem Nicolas Cage lesz a bírkózó, hanem Mickey Rourke. A film 2009-ben kerül a mozikba, akárcsak a a rendező másik bunyós filmje a The Fighter.

-Folytatják a Thomas Crown ügyet is. Az első rész is egy remake volt és mivel nem szerepelt rosszul, érkezik a folytatása. Rendező: Paul Verhoven, a Robotzsariu egykori rendezője. Pierce Brosnan mellett Angelina Jolie is feltűnik a vásznon.

-Oilver Stone ismét politika-szerű filmet csinál, mondhatnánk végre, hisz a Nagy Sándor nagy nulla volt. Eddig sikerült Bruce Willis-t, Woody Harrelson-t és Xzibit-et megnyerni a stábba.

-Jessica Simpson újra a mozivásznakon.A film címe: Majos Movie Stars, a rendező: Steve Miner. Szerepel még a filmben Steve Guttenberg, akiről a Renőrakadémia óta nem hallani túl sokat. Íme egy plakát a filmből, jó kis katonai marhaság lesz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr48226940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása