Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2007.11.15. 11:05 koimbra Szólj hozzá!

No ma 6 új film érkezik a magyar mozikba. Íme:

  • A kabalapasi (Good Luck Chuck) : Charlie-t megátkozzák: képtelen megtalálni az Igazit, mert akárkivel kezd, az utána következő fickóban találja meg a boldogságot.Egy nap azonban találkozik egy lánnyal és mindent elkövet, hogy megtarthassa. Főszerepben: Dane Cook és Jessica Alba
  • Invázió(Invasion): Földönkívül vírus szedi áldozatait, a fertőzöttek viselkedése megváltozik. Nicole Kidman és Daniel Craig szembeszáll a vírussal. Amerikában combos bukta volt.
  • A királyság(The Kingdom): Bomba robban Rijádban, a nemzetközi konfliktus a küszöbön integet. Ronald Fleury FBI ügynök egy osztag élén utazik a helyszínre, hogy kiderítse ki áll az ügy mögött. Szereplők: Jaimie Foxx, Jennifer Garner , Chris Cooper
  • Inland Empire: Egy lecsúszóban lévő filmcsillag végre kap egy jó szerepet, de jönnek a bajok.hogy a forgatókönyv egy régi lengyel film újrafeldolgozása. Az eredeti filmet sosem mutatták be, elátkozott produkcióként emlékszik rá mindenki, melynek során a két főszereplő színészt megölték.
  • Medúzák(Meduzot): A történet több szálon fut, olyan embereket mutat be, akik sodródnak az árral, mint a medúzák.
  • Mondd, testvér (Talk to Me): Egy fekete műsorvezető bekerül egy főleg fehérek által hallgatott rádióba a 60-as évekbe. Beszél mindenről, ami eszébe jut. Don Cheadle a főszerepben.
Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53229773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása