Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sztrájk még mindig...

2007.11.19. 11:07 koimbra Szólj hozzá!

Oliver Stone vietnámos filmje a My Lai-mészárlást mutatná be , ahol több száz civilt mészároltak le amerikai katonák, majd ezután nagy nyomozás kezdődött. Azonban a forgatókönyv még nem volt teljesen kész, így a forgatás kezdete is csúszik.Főszerepben Bruce Willis, aki jelezte, hogy őt mindenképp érdekli a film és nem érdekli, hogy csúszik a forgatás, rá lehet számítani.

Az Angyalok és Démonok forgatását is későbbre halasztották, mivel Akiva Goldsman nem tudta befejezni a sztrájk megkezdése előtt a forgatókönyvet. Tom Hanks részecskefizikusokokat gyilkolászó szekta ellen nyomozott volna. A filmet jövő decemberben küldték volna moziba, de így 2009 májusára tolódott a bemutató.

Kiderült viszont, hogy mielőtt elkezdődött a nagy cécó összedobták a Bond 22 és a G.I. Joe forgatókönyvét, szóval azok forgatása elkezdődhet. Remélem nem csapták össze sebtiben.

November 26-án viszont a felek leülnek tárgyalni. Marvellous
Címkék: sztrájk

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr70233997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása