Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2007.11.21. 13:15 koimbra Szólj hozzá!

Holnaptól a következő új filmek érkeznek kis hazánk mozitermeibe


A bosszú asszonya (Sympathy for Lady Vengeance ):Lee Geum-ját tizenhárom év börtönre ítélték egy hatéves kisfiú elrablásának és meggyilkolásának bizonyítatlan vádja miatt. Minden cellatársában egy újabb eszközt lát, hogy bosszúját beteljesítse


A bosszú ura (Sympathy for Mr. Vengeance ): A süket Ryu mindent elkövet, hogy megszerezze a szükséges pénzt nővére májátültetéséhez .Ezért elrabolja egykori főnöke lányát.


A Falka (The Flock) Erroll Babbage (Richard Gere) évek óta üldözi azokat az elkövetőket- a falkát- akiket szexuális bűncselekményekkel gyanúsítanak


Elizabeth: Az aranykor (Elizabeth: The Golden Age):1585, már 3 évtizede folyik a harc I Erzsébet (Cate Blanchett) trónjáért)


Halálos temetés (Death at the Funeral):Daniel (Matthew Macfadyen) és Robert (Rupert Graves) édesapja meghal, a család összegyűlik. Feltűnik egy férfi is, aki pénz fejében hallgatna a néhai apa viselt dolgairól.


Hitman – A bérgyilkos (Hitman) Számítógépes játék feldolgozás a 47-es ügynökről.


Iszka utazása: A tizenkét éves Iszka (Varga Mária) iskola helyett az utcán éli az életét , egynap elmegy otthonról, aztán az árvaházba kerül, onnan pedig emberkereskedőkhöz


XXY (XXY) -Alex egy 15 éves kamasz, akinek súlyos titkolnivalója van a világ előtt. A család nyugodt élete fordulóponthoz érkezik, amikor Buenos Aires-i barátaik és az ő 16 éves fiúk, Álvaro meglátogatja őket.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr44236908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása