Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A sziklák szeme 2 (Hills Have Eyes 2)

2007.11.23. 14:19 koimbra Szólj hozzá!


 

Nem is tudom láttam e horror filmek közül , olyan második részt, ami felúlmúlta volna, vagy legalább egy szinten lett volna az első résszel.

 

Az első rész az év horrorja volt, volt ijedelem, para mindenütt. Az esti lakókocsis jelenten még most is beleborzongok, ha rágondolok. És a második rész...?

 

Egy csapat újonc katonát a 16 -os körzetben lévő táborba irányítanak, amit üresen találnak. Átfésülik a könyéket, hátha találnak túlélőt. Megjelennek megint a mutánsok, akiket nem X-men-ként azonosítunk, ezek ugye emberevő gonosz „kis” lények. És megkezdődik a nagy fogyás. Méghozzá számbeli fogyás.

 

Sajnos a második rész nem üti meg az első rész színvonalát, ami nem lett volna feltételnül baj, ha mondjuk kicsivel marad csak el tőle, de itt erről nem beszélhetünk, mivel a film rosszul sikerült. Én szerettem volna látni  egy jó kis térdcsapkodós filmet. Baltával.

 

Idegesítek a katonák, még ha csak újoncok is. Erőre a film az utolsó negyed órában kap, de akkor már magunkban eltemettük a filmet. Ha esetleg ezt a „színvonalat” vagy tempót tartani tudták volna az egész film alatt, akkor nyugodtan dőlhetnénk hátra (persze felkapcsolt villany mellett), hogy de jó volt ez. Nagyon remélem, ha lesz harmadik rész, akkor azért összekapják magukat az alkotók.

 
 

Értékelés: 20 %

 

Büdzsé : 15 millió dollár

 

Amerikai bevétel: ˇ~ 21 millió dollár

 

Összbevétel: 37 millió dollár


 

Trailer és egy music video

 

Címkék: horror iromány onlydvd sequel 20 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr66239372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása