Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.23. 14:51 koimbra 1 komment

-Úgy hírlik, hogy a következő Terminatorban Christian Bale lesz John Connor megformálója. De nem is olyan rég Edward Furlong ügynöke nyilatkozta azt, hogy E F fogja alakítani Connort megint. Mindenesetre a forgatás jövő nyáron kezdődik, a történet pedig már a jövőben fog zajlani.

 

-Maggie Q az esélyes arra, hogy a Rozsomák (Wolverine) filmben alakítsa Silver Fox-ot, Logan szerelmét. Rendező: Gavin Hood, akinek legutóbbi filmje a Kiadatás nagyot bukott és a kritika se volt odáig érte.

 

-A Vuk folytatása úgy néz ki, hogy januárban kerül a mozikba. De a gyártókat szerződés köti ahhoz, hogy még ebben az évben bemutassák. Érdekes.

 

-Brad Pitt lelépett a State of Play filmből, a forgatás megkezdése előtt. Elvileg a sztrájk miatt a forgatókönyv még nincs kész és Pitt-nek csak most lenne ideje

 

-Madonna lánya is szerepelhet a következő Harry Potter filmben, ugyanis behívták szereplőválogatásra.

 

-Képregény készül a Halloweenből Halloween: Nightdance címmel. Előreláthatólag februárba kerül a boltokba. A mű az 1977-es mozin alapszik.

 

 

-Jövő hónapban kezdődik a forgatása a James Bond következő kalandjának, a főgonosz Mathieu Amalric fogja alakítani

 

 

-Eldöntötték és úgy néz ki lesz Freddy Vs Jason 2. Ugye az első úgy ért véget, hogy Jason Freddy fejével elsétált, miközben Freddy szeme kacsintott egyet. A filmben egyébként feltűnik majd Ash is, aki a Gonosz halott-ban szerepelt és állítólag benne lesz a Helloween gyilkosa is. Igazi crossover lesz ez

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr51239415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AldoWinnfield 2007.11.23. 15:42:28

Kis Vuk én úgy tudom,hogy február,de mindegy,mert nagyon gagyi.Macskafogó 2,na az jó lesz!:)
süti beállítások módosítása