Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csapatleépítés (Severance)

2007.11.24. 11:15 koimbra Szólj hozzá!

Kelet-európai országokra jól lehet építeni történetet. Nem is olyan régen még Szlovákiában folyt a vér (Motel) és ömlöttek a belsőségek. Romániában meg Steven Seagal , Van Damme, Wesley Snipes tesz rendet, legalább negyedévente egyszer. Most pedig Magyarországot is megtalálták a filmesek, no nem Hollywood, hanem Anglia. Ennek is örüljünk vajon?

 

Egy fegyvergyártó cég néhány alkalmazottja vesz részt csapatépítő tréningen kis hazánkban a hegyekben, ott ahol a madár se jár, csak a medve. Miután a buszos egy idő után nem viszi őket tovább, a kis csapat gyalog indul neki vadregényes tájnak , hogy megleljék szállásukat. Nem sokra rá pedig megismerhetik a jó magyar vendégszeretet is, hisz feltűnik a killer, aki nem éppen láncfűrészes, de van hosszú bicskája és szép magyar kiejtése. A csapat fogy, a maradék pedig dacosan Mortal Kombatot játszik az ellennel.

 

A film maga nem rossz, de nem is lehet rá mondani , hogy jó lenne. Van néhány jobb pillanata, főleg mikor a film nem veszi komolyan magát és akad néhány pardotisztikus megmozdulás is. A legjobb viszont, hogy mi értjük egyedül mi csacsognak magyarul statiszták.

 

 

 

Értékelés: 50 %

 

 

 

 

 

 

 

Szereplők:
Danny Dyer (Steve)
Laura Harris (Maggie)
Toby Stephens (Harris)
Claudie Blakley (Jill)
Andy Nyman (Gordon)
Babou Ceesay (Billy)
Tim McInnerny (Richard)

 

 

 
Rendező: Christopher Smith

 

Címkék: horror iromány 50 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr35240117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása