Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak röviden...

2007.11.25. 14:13 koimbra Szólj hozzá!

Vadidegen : Milyen lehet az a film, amihez 3 befejezést is forgatnak? Thriller esetében elég rossz, főleg , hogy a "bűnös" személyét még véletlenül se találhassuk ki. Így még csak össze se tudja magában rakni a dolgokat az néző, ha mégis összeállna, akkor is ott marad: dehát 3 befejzést volt...Ekkor még marad az, hogy legalább jól szórakozzunk , izguljunk a filmen, de az sem megy, mert unalom száll ránk.


Zene és szöveg:Hugh Grant már évek óta hozza ugyanazt a formát, ebben se
különb. A 80as években a PoP együttes tagja volt, ami azóta feloszlott és ő meg
éli világát, itt ott szerepelgetve, míg fel nem kérik arra, hogy a jelenlegi
tinipopsztárral adjon elő egy duettet és ő is írhatja a szöveget. De mivel ilyet
már nem csinált évtizedek óta kicsit kétségbe esik, de szerencsére beesik az
életébe Drew Barrymore , aki a növényeit gondozná, de hamar átminősül
szövegíróvá. Értékelés: 65 %


Nagy Fehérség (The Big White): Paul( Robin Williams) egy messzi messzi havas alig látogatott városban lakik és egy szép napon elhatározza, hogy felveszi a tesója után a biztosítást, hisz már 5 éve eltünt. Meg ugye ott a felesége ( Holly Hunter)  , akit el kéne még tartania. De sajna közlik vele, hogy nem elég az 5 év, 8 év után kaphatja meg a zsozsót, ezért épp kissé meg is örül annak, hogy talál egy hullát a közeli kukában, akit kiadhat tesójának. De a dörzsölt biztosításos ficak Ted( Giovanni Ribisi) belekavar kissé a levesbe,ugyanis neki gyanús valami. Ja és mellékesen felbukkan a tesó is ( Woody Harrelson) . A hab a tortán még pluszba, hogy a gengsztereknek se tetszik, hogy eltünt a hulla, mert az kell nekik.

Örülök, hogy Mikó István a magyar hangja Williamsnak, mivel ez illik legjobban hozzá. Mindig félek kicsit, hogy megint Tordy Gézát fogom hallani. Holly Hunter szerintem marha jól adja a kissé kattant feleséget, sőt, nagyon is jól Értékelés: 70 %

 

Annapolis (Annapolis) Jake Huard -ot(James Franco) egy szép napon felveszik az annapolisi tengerész akadémiára, ami azért is meglepő mindenki számára mert semmi kiemelkedőt nem tudott addig felmutatni. A furcsa az, hogy ezt az átlagos embert megkedveli mindenki, segítenek neki és felmerül a kérdés, hogy mi a jó fenéért? Ott van még néhány száz embert , kiemelkedő eredményű ember. No mindegy, ha ezzel nem törődünk egész jó kis filmet kapunk.
A rendező Justin Lin -nek pedig nem kell aggódnia a bukás miatt(merthogy egész rendesen megbukott), hisz azóta leforgatta a Halálos iramban 3. részét, amit ő követett el, és nem is ért el rossz eredményeket. Értékelés: 70 %

Címkék: röviden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr30241222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása