Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak röviden...

2007.11.26. 17:16 koimbra Szólj hozzá!

A bűn színe /Freedomland Egy nem túl jó bőrben lévő nő (Julianne Moore) támolyog be a kórházba, az őt kikérdező nyomozónak(Samuel L. Jackson) elmondja, hogy őt bántalmazták, kocsiját ellopták tőle, amiben a kisfia is benne csücsült. Ismerős a szitu, Moore-nak nemrég volt egy hasonló témájú filmje, amiben a gyerkőce tünt el, de ha most is előjött volna az ufotéma tuti bemutatok a filmnek.
A nő testvére szintén rendőr , le is zárja a környéket, Freedomland-et, ami Jackson körzete. Nem is örül neki a helyi színesbörű nép, a feszültség nő, mi meg csak nézünk és érezzük a nyomozóval együtt, hogy itt valami nem stimmel.
Az első fél óra eltelik gyorsan, bizakodásra adhat okot, hogy valami jót is látunk. Sajnos azonban nem így történik, elég gyakran jön az ásítás és az ügy végén se lepődünk meg. Értékelés :50 %

Tűzfal/Firewall Han Solo, Indiana Jones...Harrison Ford ezzel a két figurával már beírta magát a filmtörténelembe, ez tény. Az is tény, hogy egy ideje nem nagyon képes valamirevaló sikert kovácsolni. Habár azért még nem kell visszatérni az ácsszakmához.
Jack Stanfield(Ford ) egy bank számítógépes biztonsági rendszerének a vezetője, azonban családját néhány gonosztevő fogságba ejti és főnökük(Paul Bettany) nem kevesebbet kér Jack-től, hogy számlájra néhány dollármilliót utaljon már át, legyen szíves.
Sajnos hiányzik a feszültség, unalom az egész vonalon, semmi extra.
És ahogy elnézem Fordot, felmerül a kérdés, mi lesz igy a Indiana Jones 4. részével? Öregesen pattintgatja majd az ostort? Na neee. Tüüüttüüürrüürürtrürürürrü Értékelés: 20 %


Net 2.0 Ha egy film hoz valamennyi profitot a konyhára, azt folytatni fogják, előbb utóbb, de lesz második rész. Anno Sandra Bullock által fémjelzett film elég jó volt. Ennek már Sandrához nem sok köze van és gyanítom az eladhatóság kedvéért adták neki ezt a címet. Megint eltörlik egy lánykának a személyazonosságát, aki emiatt fut, menekül, bújkál és nyomoz. Még jó hogy a videotékába adták ki, és nem moziba. Értékelés: 40 %

 

Címkék: röviden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr64242603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása