Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.27. 19:40 koimbra Szólj hozzá!

-J.J Abrams a Star Trek rendezése mellett új sorozat producerkedésébe vágja bele tehetségét és vagyonkáját. A sorozatban paranormális . A pilot 10 millió $-ba kerül majd, ami sorozatoknál igen – igen magas.

 

-Battlestar Galactica sorozat negyedik évadának premierjét januárról áprilisra tették , ráadásul a forgatás is leállt most, a sztrájk nekik is betett.

 

-Carlton Cuse és Damon Lindelof a Lost forgatókönyvírói visszatéretek a Lost forgatására, hogy besegítsenek az utómunkálatokba és minden egyéb dologba, ami nem érinti a forgatókönyvírást.

 

-A szem japán horror -t is feldolgozzák Hollywoodban. Jessica Alba játszhatja a főszerepet, azt a lányt, aki a szaruhártya átültetés során visszanyeri a látását, ámde kísértetek is megjelennek.

 

-Két kaszkadőr megégett a legújabb Adam Sandler vígjáték , a You Don't Mess with the Zohan forgatásán. Az egyiknek a keze és a lába, a másiknak a háta sérült meg a tűzben.

 

- Még kb 2 év és mozikba kerül James Cameron Avatar filmje. A rendező (és még sokan mások ) szerint is ezzel a filmmel megformálja a filmkészítést. Egy fan made concept art a produkcióhoz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr90244679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása