Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Távkapcs (Click)

2007.11.28. 11:15 koimbra Szólj hozzá!

 

Michael Newman (Adam Sandler) az előléptetésre hajt a cégénél, ahol a főnöke (David Hasselhoff) azt ígéri neki, ha összejön a következő melója, akkor társa lehet a cégnél. Így aztán a kis családját elhanyagolja egy kicsit, mindezek tetejében a távírányítókhoz se ért. Egyik este ezen felbőszülve univerzális távirányító után ered, és talál is. Az egyik boltban ingyen hozzájut egy távirányítóhoz, ami nem csak a tévé és a garázsajtó működését teszi egyszerűbbé, hanem az életét is irányíthatja vele. Egy távirányító, amivel vissza lehet nézni a múltat, lehalkítani a kutya ugatását, vagy akár előreugrani az időben néhány órát, hónapot.

 

Adam Sandler vígjátékok eleddig nem sokat akartak, csak szórakoztatni, de ettől a filmtől nem csak hülyeségeket kapunk. Az ember egy vígjátékra ül be, és kap nevetést, egy idő után némi drámát is és egy tanulságot is.Az alapötlet jó, többféle irányban is el lehetett volna vinni, és sok szituácót bele lehetett volna még csempészni a rekeszizmok megoldolgoztatása érdekében. Az egyik út, hogy végig csak mulasson a néző . De Sandlerék nem ezt választották. A film felétől a történet átmegy drámaiba, amibe sajnos már kevés humort tömködtek az alkotók, ami meglepő ahhoz képest, ahogy indult.

 

Sandler nem váltja meg a világot ezzel a filmjével se, de már megint megcsinálta. Nevezetesen egy 100 millió dollár feletti filmet.David Hasselhoff, hogy mit keres itt , nem tudni, mindenesetre elég jól elvégzi azt amit rábíztak. Én mondom nem véletlen, hogy egy másik Adam Sandler filmben , a Lúzers Sc-ben feltünt KITT is. Itt valami susmus van a háttérben, egy Knight Rider Sandler féle film esetleg? A sorozat már úton van .Kate Beckinsale tök felesleges, lehetne helyette bármilyen nő, csaj, aki jól néz ki. Azon pedig már meg se lepődünk, hogy két gyerek után is kiválóan néz ki, hiszen mindenféle filmes asszony, akinek van a filmben gyereke, olyan, mintha most jött volna valami modell ügynökségtől. Christopher Walkent öröm látni, hiába öregszik a ficak, még mindig van benne valami fiatalos.A szinkronnal nincs gond, jól eltalálták a magyar hangját mindenkinek, nem úgy mint akár a Karib- tenger kalózaiban.

 

No és mi a nagy tanúlság? Ha veszel valami , mindenképp olvasd el a használati utasítást!!


Értékelés: 80%

 

Büdzsé: 82 M $

Amerikai bevétel: 137 M $

Összbevéte: 237 M $

 

Szereplők:
Adam Sandler (Michael Newman)
Kate Beckinsale (Donna Newman)
Christopher Walken (Murdál)
David Hasselhoff (Ammer)
Sean Astin (Bill Rando)
Henry Winkler (Ted Newman)
Julie Kavner (Trudy Newman)
Jennifer Coolidge (Janine)
Tatum McCann (az 5 éves Samantha Newman)
Joseph Castanon (a 7 éves Ben Newman)

 


Címkék: iromány vígjáték 80 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62245255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása