Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak röviden...

2007.11.29. 17:19 koimbra Szólj hozzá!

Lady in the Water/Lány a vízben Kedvelem a meseszerű filmeket általában, tavaly a Grimm tesók kalandjain nagyon jól elvoltam.  Itt is volt minden ami kellett egy ilyen mese jelleggű filmhez, sellő, farkasnak látszó miújság, örző, stb. Adva van egy házmester no meg egy csomó lakó. A házmester (Paul Giamatti) új lakót fogad be a medencéből (Bryca Dallas Howard- néz bambán előre egész idő alatt) . A mese pedig kezd összeállni, mit kéne csinálni, mik a részletek, stb.Shyamalan a Hatodik érzékkel  berobbant a köztudatba, bár maga a film unalom, de a csattanó veszett jó volt, a Jelek és a Sebezhetetlen már igazán jó volt, de a Falu-val frankón lerombolta a "csak jó filmeket készít nagy csattanó véggel" státuszát. Állítólag gyerekeinek írta, jobb is lett volna ha megmarad számukra. A film 75 millába kóstált, már nem is csodálkozom, hogy mi került benne ennyibe.Értékelés: 30 %

 

Poszeidón/Poseidon Láttam nagy régen a The Poseidon Adventure-t, még tetszett is, Gene Hackman vezette a a kiscsapatot a hajóból a külvilág felé. Nos úgy gondolták néhányan, hamár úgyis rakatszámra gyártják a remake-ket, akkor miért ne forgassák ezt is újra.
Szép nagy óriásullám "támadja" meg szilveszter éjszakáján a Poszeidón nevű luxushajót, az meg ettől a meglepetéstől hanyatt vágja magát. Néhányan elindulnak a látszólag biztos menedékű bálteremből , hogy a felszínre jussannak. Megküzdenek tűzzel és főleg vízzel. A film másfél órája pont elég. A színészek helyett kaszkadőrök is játszhattak volna, kevesebbe került volna a film, ami ígyis 160 millió volt. Már meg se lepődöm lassan a költségeken.Nem is nagyon beszélnek, de hát mit beszéljenek amikor rájuk zúdul a sok szmötyi.
Látványos itt ott, mozgalmas, pereg előre a film. Kellett volna egy kis izgalom is, ami nincs.Értékelés: 60 %

 

Utcai igazság / Second in command Van Damme is Romániába helyezte át állomását ebbe a filmben ahol olcsón letarolhat egy fél várost és felszámolhatja a helyi rosszarcúakat
Próbálkozott már mindennel, hogy megmentse karrierjét: hongkongi rendezőkkel dolgozott, a Kalandorral visszatért saját rendezéseben oda ahol karrierje indult (Kickboxer), leforgatta az egyik nagyobb sikerének folytatását (Tökéletes katona)---de nem jött be neki, és most ott pacsizhat a fentebb említett személyekkel. Igaz még mindig nem áll le, hisz szerepel az Asterix és Obelix és a Rush Hour folytatásában.
Nos a történet röviden: egy kelet európai országban nem tetszik pár embernek az elnök arca és szivesen bele is pumpálnának néhány ólomgolyót, azonban az amcsik segítenek , köztük Van Damme bá'.
Hát ugyanolyan ez a film, mint a többi ilyesmi film, semmi extra, unalmas, végigbambulós.
Értékelés: 30 %

Címkék: röviden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr68246913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása