Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Miami Vice -kritika

2007.11.29. 17:10 koimbra 5 komment

Welcome To Miami

 

Don Johnson és Philip Michael Thomas voltak a főszereplői a 80as években futó sorozatnak, ami nem mondhatni hogy túl kevesen néztek volna.Mostanában nagy sorozat megfilmesítési láz lett úrra néhány emberen ott Hollywoodban, és egyre másra dolgozzák fel az egykor nagy sikerrel futó sorozatokat,igaz a többsége már alig hasonlít egykori névadójához.Itt azért megmaradt a fekete- fehér zsaru felállás és Miami, no meg a beépülés. Kapott is neves szereplőgárdát. Michael Mann a rendező székben, főszereplők pedig Colin Farrel és Jamie Foxx. Amit vártam egy jó akciómozi, amiben ha már feltűnik valami a Mann hatalmas alkotásából, a Szemtől szembenből már boldog lettem volna. Ugyanis idén az akciófilm az, amivel nem vagyunk nagyon elhalmozva, szerintem. Várok, várok, hogy boldog legyek, hogy élvezzem, aztán már az is jó lett volna, ha nem ásítozom oly gyakran. A film lassan halad előre, Sonny és Ricardo beépülnek, elvannak, dolgoznak az ügyön, Sonny a nagyfőnök nőjén is ügyködik. Gondolkodom mi a jó fenéért van rajta az a bajusz. Kellett ez? Telik az idő, akció sehol, elnyomok pár káromkodást. A film vége előtt jön egy kis pikk pakk, ami sajnos nagyon kevés , és nem mondhatnám hogy jó . Nagy a csend, dumálnak , dumálnak, akció helló nuku. Kedvtelenül hagytam el a termet, 2 óra unalommal a hátam mögött, szomorúan, hogy egy régen általam is nézett sorozatot földbe tiportak megint.

 

Ja és hozzáteszem, hogy a krokodil se volt sehol, hiányoltam.

 

Pedig még a film előtt beszélték a bennfentesek, hogy ez a mozi stílust fog teremteni, főleg az öltözködésben. Frászt!

 

Szóval Miami Vice helyett csak Miami inkább, Will Smith előadásában.

 

Értékelés: 30 %

 

 

 

 

 

Büdzsé: 135 M $

 

Amerikai bevétel: 63,4 m $

 

Összbevétel: ~164 M $

 

 

 

 

 

Rendező: Michael Mann

 
Szereplők:
Colin Farrell (James 'Sonny' Crockett)
Jamie Foxx (Ricardo Tubbs)
Gong Li (Isabella)
Luis Tosar (Arcángel de Jesús Montoya)
Naomie Harris (Trudy Joplin)
Elizabeth Rodriguez (Gina Calabrese)

Címkék: akció iromány 30 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr78246897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bobbyperu · http://twitter.com/bobbyperublog 2007.12.01. 22:53:59

eddig is éreztem, de ennek a "kritikának" az olvasása után immár nyugodtan felejthetem el ezt a blogot. köszi

Koimbra 2007.12.02. 11:54:15

konkrétan mi a probléma?

termaril 2007.12.14. 16:12:46

Teljesen egyetértek az írással, nem kell itt cifrázni a dolgokat, a film egy kalap kaki volt, én még ennyi %ot se adtam volna neki. A film készítői elmehetnek a fenébe

t.geza 2007.12.14. 17:59:20

Éppen tegnap néztük a barátnőmmel, mindaketten kíváncsiak voltunk rá. Csak azért nem hagytam abba, mert azt hittem Neki tetszik. De ma mondta, hogy ez gáz volt, nagyon. Szóval nekem is az jön le az egészből, hogy unalmas és hogy sz@r volt ez a film.Egyébként jó az oldal.

botond 2007.12.14. 20:36:03

Hát szerintem nem túl rossz, de elég közepes, és van benne sok felesleges dolog is szerintem.
süti beállítások módosítása