Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A tengerészgyalogos (The Marine) -kritika

2007.11.30. 17:09 koimbra Szólj hozzá!

Ne ébreszd fel az alvó katonát



 

WWE is beszállt a filmbizniszbe. Ez azt jelenti, hogy mostmár a pankrátorok  nem csak a szorítok között láthatók, hanem filmekben is. Kezdték Dwayne „The Rock” Johnson-nal , aki két  filmjükben is domborított, a filmek azonban nagy költségvetésűek voltak és nem is termeltek annyit. Aztán gondoltak egyet és zsebpénzbarát költségvetésből kezdtek gazdálkodni. A legutóbbi See no evil –ben még Glen Jacobs ontotta ki a belsőségeket, a The Marine-ban pedig John Cena passzírozza be az arcát az unszimpatikus egyéneknek.

 

A mű maga részemről a 80as éveket idézi, nem kell agyafúrt filmre számítani, de arra tökéletes, hogy megnézzünk egy hangulatos akciófilmet , ami nem emésztett fel több tíz milliót.

 

John Cena által alakított tengerészgyalogost leszerelik , nem búslakodik sokat , szép , szőke feleségével a hegyekbe utaznának, de közbe szól egy gyémánttolvaj banda,akik elrabolják a szőke hölgyeményt és így menekülnek a rend őre elől. Pechjükre. Hogy kinek a balszerencséjére az majd kiderül a végén.

 

Az is csoda, hogy Amerikában moziban ment ez a film, mivel ezek általában a videotékában indítanak. Szerencsére olcsón hozták össze a dolgot és így nem is puffantak. Kár is lett volna érte, mivel a film pár hülyesége ellenére (pl: minek cipelik magukkat a szőkeséget, inkább csak hátráltatja őket) szórakoztató, hangulatos alkotás. A 80as évek akciófilmjeit komálóknak mindenképp érdemes megnézni.

 

 

75 %

 
 

Gyártási költség: 15 millió $

 

Amerikai bevétel: ~19 millió $

 

Összbevétel ~ 22 millió $

 
 

John Cena (John Triton) Robert Patrick (Rome) Kelly Carlson (Kate Triton) Anthony Ray Parker (Morgan) Abigail Bianca (Angela) Jerome Ehlers (Van Buren) Manu Bennett (Bennett)

 
 

Rendező:John Bonito

Címkék: akció iromány 75 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91248057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása