Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.30. 17:28 koimbra Szólj hozzá!

- December 4.-e után ülnek össze újra tárgyalni a sztrájkkal kapcsolatban. Állítólag nagyvonalú ajánlatot kaptak a forgatókönyvírók.

-Nemrég azt rebesgették, hogy a Jason Vororhees péntekes horror szériát is újraforgatják majd, de most úgy néz, hogy egy teljesen különálló részt csinálnak majd.

-A Metamorfózis Christopher Lambert-tel a főszerpben csak DVD-n lesz elérhető. A filmet hazánkban forgatták.Kern András, Szabó Győző, Ganxsta Zolee és Kulka János is feltűnik a horrorban. A tavaly bemutatott Harag napját is nálunk forgatták, szintén Lamberttel és abban is feltűnt egy két magyar név, pl Oroszlán Szonja, azonban a film valami írtózatosan gyengére sikeredett. Tudom, láttam.

-Megnyílt Magyarországon az első Real D moziterem.A budapesti Palace Cinemas Westendben lévő mozijának 3-as termét alakították át és az első bemutatott film a Beowulf lesz.

- A Vámpírkrónikák negyedik kötetének filmjogait megvette a United Artists,Tom Cruise esetleg visszatérhet Lestat szerepébe.

-Joe Namath magyar származású focistáról készítenének filmet Hollywoodban, a főszerepre Jake Gyllenhaal-t néztéki. Forgatókönyv még nincs, sztrájk miatt pedig nem is lesz egy darabig.

-Megint egy új Hellboy 2 plakát.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr49248074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása