Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Várhatóan 2008-ban a mozikban

2007.12.09. 20:18 koimbra Szólj hozzá!

X-Akták 2: bizony, érkezik a második mozifilm a sorozatról. Belenéztem a kilences évadba, de már fogalmam sem volt, hogy mi történik, mert valahol megakadtam anno. A sorozat atyja Chris Carter lesz a főszereplő, a szokásos szereplőgárdán kívül feltűnik majd Amanda Peet és Xzibit is. Bemutató július 25

The International:
Clive Owen Interpol ügynököt alakít, aki egy pénzügyi vállalatot akar leleplezni, mivel az fegyverekkel kereskedik. Naomi Watts a női főszereplő.

Az informátorok: Bret Easton Ellis regényét novelláját filmesítik meg. 1983-ban hét embert mutat be a film külön-külön, akiket összeköt a szex, erőszak, drog világa. Többek között megismerhetünk filmstúdió igazgatókat, rocksztárokat és egy vámpírt is. Főszerepben Billy Bob Thornton és Kim Basinger.

Madagascar: The Crate Escape: Folytatódik a Madagaszkár mese is, újra itt lesz velünk a zebra, viziló, zsiráf és az oroszlán is. A pingvinek pedig külön filmet kaptak, akik majd 2009-ben jelentkeznek.

Mad Money: Valós eseményeket dolgoz fel a film. A Federal Reserve három női alkalmazottja azt tervezi, hogy ellopja a bezúzásra ítélt pénzt. Főszerepben: Diane Keaton, Queen Latifah és Katie Holmes.

Címkék: előzetes2008

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr23258303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása