Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Várhatóan 2008-ban a mozikban

2007.12.13. 19:35 koimbra Szólj hozzá!

Inkheart -Cornelia Funke regényéből készül a film.Brendan Fraser könyvkötőt alakít, lányával él nyugodtan. Egy nap idegen érkezik hozzájuk, másnap Mo (Fraser) csomagolni kezd és lányának elmondja, hogy menekülniük kell. Hamarosan kiderül,hogy Mo hangos olvasással életre kelti a könyvben leírtakat.



You don't mess with the Zohan: Adam Sandler új filmje. Egy moszad ügynök megrendezi a saját halálát, utána sztárfodrászként kezd új életet.

Ace Ventura 3: Jön a harmadik rész, de nem Jim Carrey-vel. A filmben Ace Ventura fia fog szerepet kapni, aki hetedik épp és egy eltünt bébi panda nyomába ered. Szvsz kár volt belevágni Carrey nélkül, így már jó előre megkockáztatom, hogy ez szánalmas lesz, akárcsak a Maszk 2

9 : Jennifer Collenlly és Elijah Wood a főszereplők . Poszt -apokaliptikus téma a terítéken, a Földön háború zajlik. Tim Burton a producer, ez már jóval kecsegtethet.

The Secret of Moonrace: Csupó Gábor új filmet rendezhet.  Viktoriánus Angliába visz el a történet és egy 13 éves árva kislány kalandjait meséli el. Középpontban két család vetélkedése és egy mágikus erejű gyöngysor

Címkék: előzetes2008

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr40263052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása