Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ultraviola(Ultraviolet) -ajánló

2007.12.21. 16:58 koimbra 6 komment

 

Kurt Wimmer előző filmjét az Equlibrium vagy 5-6* jutott el hozzám, kikölcsönöztem , ideadták, stb, mire na jó megnézem. Hát elég jó volt. Ebből kiindulva szintén valami hasonlóra vágytam. Az előzetes megtekintése után jó kis durrdurrütömvágom filmre számítottam. Meg is kaptam, lövöldözések, verekedések, jó csaj. Juhúú

21.(2076 ) században járunk, egy elszabadult vírus (Hemophagia )következtében az emberiség egy részét mutálta, ezáltal a fertőzöttek sokkal ellenállóbbak, gyorsabbak és intelligensebbek lettek, van szép foguk is, de másban nem nagyon hasonlítanak a mondabeli névrokonukhoz.

Egy kisfiú megoldást jelenthet a betegséggel szemben, de a mutálódtak ki akarják csinálni és persze az emberek is vissza akarják szerezni, mivel Violet sikeresen elrabolja.

Milla Jovovich -nak a szerep már rutin, a Resident Evil után nem is lett volna szabad , hogy gondot okozzon a film. Cameron Bright viszont valamiért idegesítő, bamba pofát vág végig. Hmm és még ő az akit nagyon dícsért a szakma. William Fichtner, pedig az örök mellékszereplő nem okoz csalódást.

Habár a trükkök néha egy Commoder 64-es játék szintjén vannak, annyira nem zavaró, az akciójelenetek mindenért kárpótolnak.A film sokat merít a képregényekből, animékből és mangákból, ez látszik is.

Mint írtam is megkaptam amire vágytam : Meg is kaptam, lövöldözések, verekedések, jó csajt és a végén még vívtak is. Értékelés: 90 %

No és a végére nézzetek meg egy igen jól sikerült jelentet a filmből

Címkék: ajánló akció sci fi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22271575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nsane 2007.12.23. 10:55:30

Nem gondoltam volna hogy epp te leszel az aki azt mondja hogy ez egy jo film :-D Minden ismerosom szerint ugyanis egy hulladek. Viszont en is pontosan ugy ertelmeztem ahogy te, azaz ha valaki erre vagyik, ezt varja a filmtol, akkor valoban 90% azt is kapja. Baratnomnek persze nem tetszene, dehat nem is neki keszult.

Na a lenyeg.
Mi lenne ha osszegyujtened az ilyen 100% csihi puhi filmeket? Mert ugye letezik tobb ilyen film ami agyatlan gyilkolas az elejetol a vegeig. Szerintem lenne ra igeny.

En pl kapasbol be is dobnek egy filmet ebbe a kategoriaba, zsir uj film:

Shoot em up

nemreg neztem meg, es az elejetol a vegeig gyilkolnak benne, abszolute lehetetlen akciok, felugrok a levegobe, lelovok 10 embert, amikor foldet erek meg lerugok 2-t, eldobok par granatot, a robbano frocskolo testreszekkel pedig agyonverem a maradekot. kb ilyen a film :-D aki erre vagyik annak csak ajanlani tudom, aki pedig komoly filmet nezne, az kerulje el messzire :-D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2007.12.25. 11:08:05

A Shoot em Up -ot, azaz a Golyózáport csütörtökön mutatják be a hazai mozik, szerintem megnézem és kritika biztos várható majd.Egyébként ami ilyen nagy lövés, csihi puhi az talán a Crank és a Black Hawk Down, legalábbis ez jutott most eszembe:d

darva 2008.06.08. 21:56:06

Részben jó a film és részben sajna nem. Először jöjjön a pozitívum: a film akciódús és részemről igen átdolgozott harcjelenetek vannak benne, az hogy folyamatosan gyilkolnak, robbantgatnak és kettévágnak valakit azt a film története, dramaturgiája megköveteli. Ja meg az animék nagy rész erről szól. Milla Jovovich karakterét lehet szeretni, főként mert, lehet hogy bérgyilkos,de képes életét áldozni egy gyerekért, akit idő elteltével sajátjának tekint, de most ne érzelegjünk. A grafikai trükkök, legfeljebb egy videoklipbe vagy reklámba illenének, példának okáért, miközben a Media Markt-ban vásároltam, az említett film futott és mellé valami tucc-tucc muzsika, de ez lényegtelen. A dramaturgra 10-es skálán olyan 6-ost adnék, nem mindig élvezhető, szóval úgy nagyjából ennyi.

darva 2008.06.08. 22:06:38

Ja és maga a gyögyörő Milla Jovovich az aki miatt leginkább megnézem ezt a filmet :)

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.06.09. 20:32:34

Én megnéztem kb az első felét, szerintem a vámpír téma kb tíz éve lejárt. Az akciójelenetek pedig gyengék. Én inkább a Kaptárt vagy az 5. elemet nézem.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.06.09. 22:25:49

Az egyik legratyibb film amit az utóbbi időkben láttam (volt ratyibb is, pl a Dragon Wars, de nem sokkal). Hulladék CGI, gyenge sztori, Milla Jovovich miatt kapna egyedül 2/10-et.
süti beállítások módosítása