Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2007.12.26. 23:18 koimbra Szólj hozzá!

Holnaptól a következő filmeket nézhetitek meg a mozikban.

A király nevében( In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale ): Uwe Boll film. Ezzel már mindent el is mondtam. Aki nem tudná Uwe Boll specializálta magát arra, hogy játékokból filmet készítsen. Eleddig a Bloodrayne-t, a House of the Dead-et és az Alone in the Dark-ot lehetett "megcsodálni". Magát jó rendezőnek tartja, mindenki más nem. Sikerült ehhez a filmjéhez megnyerni pár ismert nevet: Jason Statham, Ray Liotta, Burt Reynolds, stb.
Vajon bekerül az imdb-n a legrosszabb filmek közé? De izgi

Golyózápor (Shoot'em Up): Mr Smith (Clive Owen) megment egy terhes nőt egy fegyveres férfitől. A gyerek fontos lehet valakinek, mert egyre többen törnek az életére.
Non-stop akciót ígér mindenki. Holnap délelőtt nézem, kritika is lesz gyorsba:)

Mesterdetektív (Sleuth): Kenneth Branagh rendezésében Michael Cain és Jude Law a főszereplők. Andrew Wyke (Michael Caine) egy sikeres krimi író. Milo Tindle (Jude Law) pedig színész.Milo elcsábította Andrew feleségét és arra kéri őt egyezzen bele a válásba. Azonban ez nem megy olyan egyszerűen.
Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr51275916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása