Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rosszbarátok (Big Nothing)

2007.12.27. 21:23 koimbra Szólj hozzá!

Charlie-nak(David Schwimmer) nincs munkája, felesége tartja el és ezt nehezen viseli. Melót keres, telefonos ügyfélszolgálatnál helyezkedik el. Összehaverkodik Gus-szal (Simon Pegg), aki egyszer nagy ötlettel áll elő. Van nála egy lista, ami megmutatja, hogy ki nézett a neten illegális pornót, tehát jó kis zsarolási alap. A zsarolásba beszáll egy csaj is, akivel anno Gus-nak viszonya volt. Ki is nézik a jelöltet, egy papot. Megegyeznek szépen, majd lebeszélik az alibit és nekiugranak a „melónak”. De az egészbe beleszól a Sors, az egész terv kártyaávrként omlik össze.

David Schwimmer-t a Jóbarátokból ismerheti mindenki, filmek terén nem nagyon jön össze semmi nagy durranás, mellékszereplőként viszont akadt már egy két jól hozó alkotása. Simon Pegg-től se áll távol a vígjáték műfaja. Idén a Vaskabátokban láthattuk, ami az év egyik legjobb filmje.


A Rosszbarátok a jobb vígjátékok kategóriájába tartozik, sok mosolyogtató jelenet és előfodulhat hangos kacaj is nézése közben. A szereplők lavinaként élhetik meg az eseményeket, mert az eltervezett zsarolás befuccsolása után folyamatosan szívnak és akárhogy akarnak kimászni egyre jobban benne vannak a slamasztikában.


 

Értékelés: 80 %


 

Büdzsé: 3 millió Font
Címkék: ajánló vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81276705

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: travel insurance for thailand 2018.12.04. 22:54:39

Alcatel 4024d service manual - chandgizmichurs

Trackback: travel insurance for thailand 2018.12.04. 22:54:15

Dota mx скачать бесплатно - tisfasttyru

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása