Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: Leszerepeltek az alienek és predatorok.

2007.12.30. 20:16 koimbra Szólj hozzá!

2007 utolsó hétvégéje. Kedden mutatták be az Alien vs Predator : Requeim -et, amelyet sok-sok ember várt már, a rendezők a film bemutatása előtt gyakorlatilag már istenítették magukat, hogy ők mekkora nagy rajongók és ilyen meg olyan hatalmas filmet alkotnak. Aztán megjelentek az első kritikák, gyakorlatilag lehúzták.
Lássuk a hétvégi eredményeket.

A nemzet aranya folytatása 35,6 millió dollárt gyűjtött össze és már 124 milliónál jár. Jerry Bruckheimer megint megmutatta ki a király producer és Nicolas Cage is örülhet, hogy valami sikert is fel tud mutatni.

Alvin és a mókusok: mindenki szörnyülködött, mikor kijött az első előzetes. Élőszereplős filmben a régi mesemókusok? Uh, na nee. Aztán jöttek,láttak és győztek. 30 millió dollárt költöttek rá a nézök, ez pedig a múlt hétvégéhez képest kisebb növekedést jelent.142 millió dollárnál jár a 60 millióból készült film. Talán még a 200-at is beveszi.

Legenda vagyok 27,5 millió dolláros bevétel , 194 milliónál jár éppen. A 200-at röhögve beveszi Will Smith filmje. 250-ig is elmegy.

Charlie Wilson háborúja: nem nyitott múlt hét jól Tom Hanks és Julia Roberts filmje. Azt is mondhatnánk, hogy az eredmény akkor nagy csalódás volt. Most 11,7 millió dollárt tudott felmutatni hétvégén, ez pedig több, mint 20 %-os növekedés a múlt hétvéghez képest.34,5 milliónál jár éppen. 75 millióból gyártották, szóval még kell a bevétel rendesen.

Juno: 10,3 millió dollár, ez 200 %-os növekedés a múlt hétvégéhez képest. Hiába no, most már egyre több mozi játsza és 25 millónál jár éppen. Majd még egy-két díjjal is megtámogatják talán. A film egyébként 2,5 millióból készült. Szóval színtiszta nyereség.

Alien vs Predator: Requiem:
Elhagytuk az ötödik helyet is és jogosan kérdezhetnénk, hogy hol vannak már alienek?! A hatodik helyen tanyáznak 10 millió dollárral, ami nem jó eredmény. 26,8 milliónál jár éppen, mivel kedden mutatták be. Bizony úgy néz ki az első rész eredményét nem fogja beelőzni, sőt megközelíteni sem tudja majd. 40 milliót szántak a költségvetésre, szóval nem vészes. De a film megítélése rossz. A Strause tesók ( a rendezők) korábban azt mondták, hogy tele van tervvel a következő részre is. Érzésem szerint ez a film majd Amerikán kívül lesz sikeres igazán. De hogy így lesz e következő rész...ki tudja? Régebben Ridley Scott azt mondta, hogy az Alien 5-nek nekikezdene szívesen.

The Water Horse: Legend of the Deep: egy kissrác tojást talál, hazaviszi. A tojásból egy furcsa lény kel ki. A gyerek elhatározza, hogy felneveli. Amolyan családi fantasy film ez. 9,2 millió dollárt költöttek erre a filmre és 16,8 -nál jár éppen.
Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr73279421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása