Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Angyalok gyülekező!

2008.01.04. 18:18 koimbra Szólj hozzá!

Minden képregényrajongó számára ismerős lehet a cím. A Bosszú Angyalai (Avengers) vezére (általában Amerika Kapitány) harsogja, ha összehívja a tagokat, esetleg támadáskor vagy ha sajtó előtt pózolnak.
Jon Favreau a Vasember rendezője szivesen elkészítené a Bosszú Angyalai filmváltozatot. A Marvel azonban szeretne először külön filmet a karaktereknek és csak utána vágna bele ebbe a filmbe. Idén még bemutatják a Vasembert, aztán jöhetne a Hangyaember(r:Edgar Wright) és az Amerikai Kapitány(r: Nick Cassavetes). No meg a Thor, aminek a rendezője Matthew Vaughn lesz.
Mindenesetre igyekezniük kell, hisz a DC is szeretné összehozni saját szuperhős brigádját(Justice League).

Jó néhány évvel ezelőtt az egyik képregényekkel foglalkozó oldalon egy producerrel volt interjú, aki azt mondta, hogy egy Avengers filmbe senki épeszű nem vágna bele, hisz a költségvetés legalább 800 millió dollár lenne. (mtvblog)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12284824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása