Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak röviden...

2008.01.05. 13:05 koimbra Szólj hozzá!

Cyborg 2: A nyolcvanas évek végén és a 90-es évek elején tombolt a Van Damme imádat, akkoriban sokan láthatták a Cyborg förmedvényt, amiből én nem is emlékszem már semmire. Mindenesetre eleget hozott ahhoz, hogy a második részt elkészítsék. A főszereplő Angelina Jolie volt. Szerintem legszívesebben kiradírozná a múltjából ezt a filmnek nevezett hulladékot.

2074-ben már a robotika mindennapos, a nagyvállalatok képesek olyan androidot létrehozni, amely teljesen hasonlít az emberhez. Egy ilyen kifejlesztett robotnő feladata az lenne, hogy férkőzzön a rivális cég főnöke közelébe, majd ölje meg.


Oviapu 2: Láttátok az első részt? Tetszett? Biztos? Akkor ezt is szeretni fogod. Eddie Murphy már nem vállalta a folytatást, ami azért érdekes, mert ha képes volt a Norbit filmet megcsinálni, akkor ezt az unalmas folytatást is elvállalhatta volna. Helyette Cuba Gooding Jr. égeti magát. Maga film az imdb-n a 10 legrosszabb film.


De kik azok a Lumnitzer nővérek? : Rettegnek a vendéglősök, mivel Lumnitzer nővérek álnéven író kritikus megmondja a frankót róluk. Össze is gyűlnek a főnökök megbeszélni, hogy mit tehetnek ellenük. A főfejes pedig megígéri, hogy megoldja a problémát és a legjobb szakembert, Milíciát állítja az ügyre. Jó kezdés után hamar leül a történet és az egész unalomba fullad. Pedig ha ötletesen megoldják a hajszát a Lumnitzer nővérek (Alföldi Róbert és Rudolf Péter) után egész pofás film lehetett volna belőle.

Címkék: röviden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr46285561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása