Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nsane fikáz rovat - Halálos iramban 4 – Redline – Avagy világ legszarabb filmje?

2008.01.08. 20:42 koimbra 8 komment


Nem, ez nem a Halálos iramban 4, de lehetne akár az is, mert minden megvan benne ami a kell: Jó csajok, jó kocsik… és itt ki is fújt. A film nem mesél el semmilyen történetet, nem ismerhetünk meg benne szereplöket, ellenben láthatunk három versenyt ahol autók mennek nagyon gyorsan, és csajokat lenge öltözékben díszlet gyanánt. SPOILER HEGYEK!

 


 

Mint írtam nem ismerhetjük meg a szereplőket, senkinek a jelleméről és múltjáról nem derül ki semmi, azon kívül pl hogy az teljesen alap dolog, hogy amerikában csodaszép, tökéletesen sminkent, kifogástalan m-körömmel, és hajzuhataggal rendelkező, megasztár győztes hangú lányok szerelnek autót. Ez a főhős lány.

 

Aztán vannak olyan emberek akiknek sok pénzük van, és fogadást kötnek autóversenyekre, majd a versenyt icipici tévén nézik egy sátorból vagy a limuzinból, anélkül hogy hallanák a motorok dübörgését, a kerekek csikorgását, és az égett gumi „illatát”. Ezek az emberek 1-2-3-25 millió dolláros téteket kötnek a futamokra, amik tartanak kb 1-2 percig, mert az jó.



Aztán ott van a főhős fiú aki visszatér irakból, és akinek van egy öccse, aki az egyik gonosz gazdag embernek dolgozik, és aki a saját hibájából összetöri magát egy versenyen, amiről persze a gonosz gazdag ember tehet az irakból visszatért főhős szerint. A főhős ekkor meglátogat valakit, akiről nem derül ki hogy kicsoda, kér tőle egy csomó fegyvert, és lőszert és C4-et. Az a valaki ad neki, mert csak… oké :-D



Aztán van a főgonosznál is gonoszabb főgonosz aki megfenyegeti a főgonoszt, hogy ha nem ad neki 18 millió dollárt (mert csak) mielőtt letelik a határidő (amiről nem tudjuk milyen határidő és miért) akkor bajok lesznek. És ezt megerősítendő agyonlő a fő-fő-főgonosz valakit, akiről nem tudjuk kicsoda, miért volt ott, milyen kapcsolatban állt ha állt a főgonosszal. De szemmel láthatóan a főgonoszt nem érdekelte hogy lelőtték ezt a valakit, ebből gondolom hogy azt csak úgy lelőtték, mert kellett egy pisztolylövés a telefonba nyomatékosítás gyanánt.

 

Ha elvesztetted a fonalat, ne aggódj, nem volt semmiféle fonál, nézd a csajokat és az autókat tovább, illetve az is poén amikor a főgonosz, mert nincs elég pénze, OTP szabadfelhasználású  hitelt vesz fel, amit persze a film végén bebukik, és jönnek a behajtók elvinni mindenét.

 

Ja igen a föhös lánynak volt egy apja, aki verseny közben halt meg, de nem tudni hogyan, mikor, és miért, bár az kiderül a film végén hogy egy másik versenyző miatt halt meg, de hogy pontosan mi volt, az ugyanúgy nem derül ki, mint hogy miért kellett a fő-fő-főgonosznak fejbelőni valakit, és miért lóg a főgonosz neki 18 millióval.


 

A legszebb az egész filmben az, hogy amikor a filmnek a majdnem végén a főhős lány direkt elveszíti a versenyt hogy a főgonoszt megszívassa, akkor a főgonosz nem lövi fejbe, nem vereti meg, meg semmi ilyesmi, miután a csaj miatt bukott 25 millát, és nem forintot. Illetve hirtelen otteremnek a főhős lány barátai is (az együttes amiben énekel) annak ellenére hogy korábban azok piszkosul meg lettek verve, az ország túlfelén.

 

Valaki árulja már el nekem, hogy a francba lehetséges, hogy ilyen filmeket készítenek, meg kiadnak… nem látják azok akik ebben részt vettek, hogy ez borzalom? A rendező helyében öngyilkos lennék vagy elzarándokolnék Tibetbe vezekelni.

Címkék: nsane fikáz

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82289994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bájlándó 2008.01.09. 17:42:14

Na igen, elég gáz film volt, de a csaj jó benne...és ennyi

MoziFan · http://mozifan.blog.hu 2008.02.15. 17:09:53

Szanalmas az egesz,azt hiszik,ha draga sport autokat raknak bele,rogton szuper film lesz?
Nezzek meg elotte az Olasz melot,Ronint,Bourne 2,Tolvajtempo...igy kell uldozest csinalni.

Démon 2008.05.06. 13:22:36

Hogy ti mekkora köcsögök vagytok!!!

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.05.06. 19:41:26

egyébként szerintem a csaj is csúnya (már ha arról van szó aki a képen van)

theodore 2008.05.06. 20:01:43

Démon: És miért azok és ha igen, akkor kik?:) Mert én nem értem, hogy kire gondolsz. A film szar volt, a csaj jó volt...halálos iramban jutott nekem is eszembe a film láttán. Esetleg ha neked tetszett, akkor miért tetszett? Valami értékelhető volt benne a szép barna nagyszemű és mellű csajon kívül?:D

NFS1993 2008.09.06. 12:44:54

hogy ti mijen szanalmasok vagytok bazdmeg !!!! hogy ijen jo filmet nem szeretek !!!! buzzzik vagytok vagy mi a fasz ???? ennel jobb autos film nem is lehetne csajok autok minden megvan beeeennnee !!!!! :-P

Koimra 2008.09.06. 13:41:58

NFS: kösz, jót röhögtem ezen, ezzel csak magadat égetted. Egyébként is tanuld meg elfogadni más véleményét, lehet neked király a film, másnak meg rossz.
süti beállítások módosítása