Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Télapu 3- A szánbitorló (The Santa Clause 3 - The Escape Clause)

2008.01.08. 14:09 koimbra Szólj hozzá!

1994 Karácsonyán egy jó kis télapós filmet nézhettünk meg a mozikban, a Télaput. Mivel siker lett jött a folytatása is, ami,hmm....amit ugyan láttam,de olyan „jól” sikerült, hogy akárhogy is erőltetem az agyam nem emlékszem belőle semmire.


A Legendák Tanácsa összeül az Északi-sarkon a Télapó „házában”, mivel a Télanyu terhes, így a nagy pocakos szakállas nem szeretne elmenni mellőle. A Tanács az egyik tagot, nevezetesen Fagy Jancsit szeretné a soraikból kizárni. Jancsi azonban egy utolsó lehetőséget kér, mert hibáit megbánta és szívesen segítene a piroskabátosnak, hogy elkészüljön az ünnepekre. Természetesen rossz dolgokban sántikál, a bázis teljes irányítását tervezi átvenni.


Tim Allen jóhogy belebújt harmadjára is a Télapu bőrébe. A közönség egyrészt, mint kiderült, szereti ha egy színészt több számmal nagyobb bőrbe bújtatnak. Eddie Murphynak már bejött ez a dolog, többször is. Másrészt Allen nem nagyon van eleresztve sikerekkel, így ezzel a résszel megint a lista élére ugorhatott, de az előző filmek sikerét már megismételni se tudta, ráadásul Arany Málna-jelölést is sikerült begyűjteni. Az imdb-n is kezdetben mocsok rosszul állt a szénája és habár a 2.5 csillagról valamennyire feljebb jött, de még így is nagyon kevés ez az értékelés. De megérdemli.

Martin Short az egyedüli, kinek örülhetnénk, mivel régen láttuk, de az örömöt erősen letöri a film élvezhetősége.


Ezt a filmet nálunk már be se mutatták, jó egy éves késéssel zuhant csak be a tékák polcaira. Maradéktalanul csak a 10 éven aluliak fogják szeretni. Nem ajánlom idősebbeknek!

Címkék: vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr68289490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása