Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nász frász (License to Wed)

2008.01.25. 19:57 koimbra 3 komment

Sadie (Mandy Moore) és Ben (John Krasinski) boldogok, szeretik egymást, házasodni készülnek. Az esküvőt abban a közeli templomban szeretnék megtartani, ahol Sadie-t megkeresztelték. A pap (Robin Williams) szívesen összeadja őket, de egy teszt elé állítja őket. Ha az összes általa kitalált vizsgán átmennek egybekelhetnek. Ezt a tiszteletes azért találta ki, hogy csökkentse ezzel a válások számát és kiderüljön, hogy mennyire is szereti egymást a nő és a férfi, jelen esetben Sadie és Ben. A fiatal pár pedig igent mond, hisz mi is állhatna szerelmük útjába? Egy pap és a legjobb ministránsa például.

Romantikus vígjáték lenne, mégis engem sikerült felidegesítenie. A cél gondolom nem ez volt. Williams olyan figurát alakít, hogy a film vége felé már az ember legszívesebben megrugdosná, felképelné, keresztre feszítené, belefojtaná a szentelt vízbe. Kegyetlenül ellenszenves. Ha így szerették volna megcsinálni a filmet akkor gratulálok, sikerült. De könyörgöm, ez egy vígjáték, akkor nevethessek már egy jóízűt. Williams régen kiváló vígjátékokat csinált, most meg...öregedvén a humora is megváltozik vagy csak meg van szorulva és kell a pénz?

Szóval aki nevetni akar kölcsönözzön ki más filmet, aki romantikus filmre vágyik a párjával és éppen azon kezdene gondolkodni, hogy kivegye-e ezt a tékából, javaslom vegye le a szemét erről az alkotásról és tekintsen máshova.

Értékelés: 30 %

Amerikai bevétel: 43,8 M $

Összbevétel: 69, 3 M $

 

 

Címkék: iromány vígjáték onlydvd 30 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr36311627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2008.01.25. 23:56:43

hasonlóan vélekedek, inkább nagy ívben elkerülendő alkotás, sajnos... de persze ízlések és pofonok:)

sjbee 2008.01.26. 01:34:47

Én is megnéztem a minap eme remekművet, de minek...

Miecs 2008.01.26. 11:17:39

én még nem néztem meg de elvetemült voltam és meg akartam, de ráeszméltem h Mandy Moore van benne, őt meg nem szeretem. Oké nem kell elsőre elitélni emiatt a filmet, de mostmár h koim írását is olvastam ez már második :D szóval elitélhetem... aszem nem nézem meg, nem vesztek sokat
süti beállítások módosítása