Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A vietnámi veterán ötödjére is hentelni fog?

2008.01.28. 11:29 koimbra 2 komment

Harvey Weinstein máris nekiugrana a Rambo ötnek ha lehetne. Azt mondta, hogy az Államokban 50 milliós végösszegre, összesen a külföldi bevételekkel együtt meg 150 millió dollárra számít.

A Rambo negyedik részét 50 millió dollárból hozták tető alá, hétvégén 18,2 millió dollárt hozott. Az imdb-n jelenleg 8,5 ponton áll, ami kifejezetten jó, a 195. legjobb film jelenleg.

Stallone Rockyt már sikeresen feltámasztotta tavaly, talán a Ramboval is sikerül ugyanezt tennie. Ez mindenképpen elismerésre méltó, hiszen mindenki aki egykor csinált egy sikerfilmet és utána lassan megfakult a dicsfény körülötte elkészítette annak a filmnek a folytatását, ami a legtöbbet hozott a kasszáknál. Általában ez nem igazán szokott bejönni. Sharon Stone bukottt az Elemi ösztön második részével, Van Damme a Tökéletes katona folytatásával, Steven Seagal Under Siege harmadik részét hiába tervezték, végül ment az ötlet a kukába, Bruce Willis viszont sikeresen tért vissza a Die Hard sorozatba.
(slashfilm)
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr66314571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

groundwalker 2008.01.28. 12:10:34

Furcsa dolgokat olvastam az ötödik résszel kapcsolatban (sci-fi, superhero...), de ha Stallonne kezében marad a dolog akkor szerintem jó lesz. Nem tenné tönkre, elég elhivatottnak tűnik.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.01.28. 13:23:41

Hát gyorsan neki kell állni, mert hamar leereszenek a felfújt bicepszek...
süti beállítások módosítása