Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Farkasember bajban

2008.01.30. 14:06 koimbra Szólj hozzá!

Ugyanis a rendező, Mark Romanek (Sötétkamra) kreatív nézetkülönbségekre hívatkozva otthagyta a produkciót. A film az 1941-es alkotás remake lett volna.

A forgatás pár hét múlva kezdődött volna. Sminktesztek már voltak régebb Rick Bakerrel és a főszereplővel Benicio Del Toroval. Anthony Hopkins és Emily Bunt is csatlakozott a stábhoz. A rendező a pletykák szerint azért hagyta ott a Farkasembert, mert a költségvetéssel nem volt megelégedve, ami ígyis 100 millió dollár volt már. A stúdió korábban annak adott hangot, hogy Andrew Kevin Walker forgatókönyve nem jó.

Szóval most nincs rendező, pedig a forgatás kezdetét 2007 őszére tervezték. Keresik az új rendezőt, a forgatás február 19.-én indulhat

 

Címkék: remake

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr49318020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása