Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stallone Charles Bronson nyomában

2008.02.07. 10:30 koimbra 1 komment


Sokan találgatták vajon mi lesz Stallone következő filmje. Legtöbben arra tippeltek talán folytatja a Rocky és/vagy Rambo szériát, hisz sikeresen feltámasztotta mindkét figurát. Stallone tervei között szerepelt már régebben egy esetleges Charles Bronson film újraforgatása, nevezetesen a Bosszúvágy remake.

Nos úgy néz ki mégsem ehhez a filmhez nyúl (talán sok rajongó sokkot kapott?), hanem egy másikhoz, a Mestergyilkoshoz (The Mechanic). Stallone rendezésen kívül a főszerepet is elvállalta volna, azonban az MGM egy fiatalabb arcot keres a produkcióhoz, úgy mint Ryan Gosling, Ben Foster, Cillian Murphy vagy akár Elijah Wood. Még nincs meg a forgatás kezdetének időpontja.(movieweb)

A film eredeti tartalma (port.hu): Arthur Bishop bérgyilkos az egyik legjobb a szakmában. Gyorsan, pontosan, hatékonyan, és ami a lényeg, mindenféle érzelem nélkül végzi a dolgát, érzéketlen az áldozatai iránt. Egyik áldozatának a fia, a lelkes Steve McKenna csodálja a férfit, a tanítványa szeretne lenni. Azt reméli, hogy mellette rengeteget tapasztalatot szerezhet, mindent megtanulhat, ami ehhez a munkához kell. A különböző megbízások teljesítése során Bishop kitanítja őt a szakma minden fortélyára. Egyszer azonban eljön az idő, amikor a tanítvány a mester helyébe akar lépni.
Címkék: remake

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr47329134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jamesb · http://filmhirek.wordpress.com/ 2008.02.07. 12:11:26

Igen, ezt a Bosszúvágy remake dolgot én is hallottam. Állítólag két akciófilmet is tervez, de egyik sem Rocky vagy Rambo folytatás lesz. Bár várjuk ki a végét, a pénz nagy úr! :D
süti beállítások módosítása