Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egy kimériai, egy dino és egy Zombie

2008.02.08. 12:19 koimbra 1 komment

Nem is olyan rég írtam arról, hogy a Conan (a kimériai) filmet hamarosan elkezdhetik forgatni. 100 millió dollár lesz a film büdzséje.

Sok tökölés volt már ezzel kapcsolatban, eredetileg a Wachowsky fivérek (Mátrix) voltak esélyesek a rendezésre, de a stúdió addig húzta-halasztotta, míg végül elestek a jogoktól.

A Nu Image/Millenium Films közösen hozzák tető alá a projektet. Rendezői székbe Xavier Gens ülhetett volna, legalábbis ez volt a pletyka. Ma már teljesen máshogy néz ki a dolog, ugyanis a Conan rendezésével Rob Zombie-t bízták meg. Ha ez igaz, akkor horrorisztikus lesz, nem kicsit, nagyon, sőt kissé beteg. De 2009-re még tervbe van egy másik filmje is, címe: Rob Zombie's Tyrannosaurus Rex.

Zombie-nak olyan filmeket köszönhettünk eddig, mint a Halloween remake vagy a Devil's Reject.


(iesb)
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr88331113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.02.08. 22:34:01

Ez nem biztos hogy baj, ugyanis csikókoromban elég sok howard regényt olvastam és valóban elég nyers, kissé beteges a gyerek...
süti beállítások módosítása