Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McTiernan halálos irama

2008.02.10. 13:14 koimbra 4 komment

John McTiernan-nek egy ideje nincs szerencséje, a 13. harcos combosat bukott (pedig jó volt), a Rollerball is hatalmasat zakózott (szerintem nem volt rossz). A Thomas Crown ügy jelenetett csak némi fényt az éjszakában. Hát igen, régen volt már a Predator és a Die Hard. Az első pletykák szerint ő volt kinézve a Conan rendezésére, de végül mégsem ő ülhet majd a rendezői székbe.

No de most bizonyíthat megint. Ő rendezheti a Run című filmet. Thomas Jane lesz a főszereplője ennek a 35 millió dolláros száguldásnak. Állítólag a forgatókönyvben kb 100 oldalnyi autós üldözés található. Tehát a történet mellékes is lesz (Interpol ügynök egy összeesküvés nyomában), a kocsiké lesz az igazi főszerep.

Igyekezniük kell, hisz szintén idén fognak hozzá a Halálos iramban negyedik részének is. Vajon ezek sikeresek lesznek? A legutóbbi autós film, a Redline (Nsane írt róla) megbukott szépen.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr48333451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.02.10. 13:23:40

Halálos Iramban 4-ben lesz újra Vin Diesel koimbra? Amúgy nem csoda hogy nem McTiernan-é lett a Conan. 13. Harcos nagyon középutas, de azért nézhető film, Rollerball-t nem láttam de az imdb 2.7-ből van egy sejtésem róla, Thomas Crown ügy nekem rémunalmas volt, alig bírtam végig nézni.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.10. 13:36:06

Igen, Vin Diesel és Paul Walker a főszereplő ismét. Diesel ugye nem vállalta el a második részt, mert szvsz megnőtt az arca, csinált két nagyon sikeres filmet, a Halálos irambant és az XxX-et, ezek után 20 millát akart kérni egy szerepért, amit nem kapott meg, és nélküle folytatták mindkét filmet. Azóta Dieselnek csak buktái voltak szinte (The PAcifer sikeres lett) és a Sötétség krónikájával pedig hatalmas bukott, de mivel dvd-n sikeres lett így majd annak is jön a harmadik része. Szóval ja, ők lesznek. A 13. harcos szerintem nagyon jó film volt, a Rollerballtól féltem, de szerintem egy nézhető film.

sjbee 2008.02.10. 23:17:01

A 13. harcos szerintem is igen jó film, bár mostanság nem vettem elő újranézésre.
A Rollerball-t viszont még nem láttam, de nekem olyan ganyinak tűnik,. Most lesem csak az imdb-n 2.7 ponton áll 10.000 szavazattal. Mit mondjak nem nagyon bíztat a megnézésre :)

MoziFan · http://mozifan.blog.hu 2008.02.15. 17:11:34

Rollerball olyan kis B kategorias film. :) De Dobo Kata es Jean Reno miatt meg lehet nezni 1szer. :)
süti beállítások módosítása