Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A sztrájknak vége. Ez 100 %

2008.02.13. 11:22 koimbra Szólj hozzá!

Vége a sztrájknak. 100 napig tartott.

Pár napja a WGA vezetősége és a szakszervezeti tanács is elfogadta a megállapodást. A végső döntés azonban a tagok a kezében volt. Az írók szavaztak és nagy többséggel (92,5 %) a sztrájk vége mellett voksoltak. Mellesleg a stúdiók ajánlata is csak szerdáig volt érvényes.

Újra lehet rendes showműsorokat készíteni és a sorozatoknak is gyorsan neki lehet ugrani. Bár ez nem olyan egyszerű, a díszleteket elő kell szedni, a stábtagokat fel kell hajtani. Egyes sorozatoknál marad a csonka évad, de néhány még tavaszra visszatér pár epizóddal.

Itt megtekinthetitek azt összeállítást, ami megmutatja, hogy mi volt a sztrájk előtt, mit akartak elérni a forgatókönyvírók és mit kaptak.

Tehát hivatalosan is vége, 2011. május 4.-ig. Eddig érvényes az új szerződés. Szerintem azért még lesznek bőven kirohanások, mindkét fél "megszámolja halottait" és majd a nyilvánosság elé tárják.
Címkék: sztrájk

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81337437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása