Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stallone függő játszmája

2008.02.17. 12:54 koimbra 2 komment

Úgy néz ki Stallone belejött a folytatásokba, ugyanis a Sony Pictuers-szel tárgyalásokat kezdett, hogy Gabe Walker figurája visszatérjen a nagyvászonra. Walkert maga Stallone alakította a Függő játszmában (Cliffhanger).

Ez a film 84 millió dollárt hozott 1993-ban hazájában, az összbevétele pedig meghaladta a 200 millió dollárt. A második rész címe Cliffhanger 2: The Dam lenne. És ezután mi lesz? Tango és Cash: The Return?

Stallone sikeresen feltámasztotta  a Rocky szériát, a Rocky Balboa kritikailag és anyagilag is sikeres volt, a Rambot a nagyobb kritikusok lehúzták, azonban a nézők szeretik, a bevétele eddig csalódás. Mindenesetre már van szerződése két akciófilmre és úgy nézett ki, hogy Charles Bronson Mestergyilkos filmjét forgatja újra, de ezek szerint a Cliffhanernek is megcsinálja a folytatását.

Érdekesség, hogy a magyar címfordítók nem zavartatták magukat így nálunk már létezik a Függő játszma 2 és a Függő játszma 3 című film is, aminek semmi köze az eredetihez.


(PRinside)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr60342642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.02.17. 23:14:29

C'mon Sly! Én szurkolok neked. Tango és Cash 2 amúgy mekkora lenne már? Viccen kívül.

jamesb · http://filmhirek.wordpress.com/ 2008.02.17. 23:14:34

Emlékszem a kritikusok a Cliffhangert is utálták anno, de a maga korában egész korrekt akciófilm volt, láttam vagy háromszor... :)
süti beállítások módosítása