Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Edison Chent páros lábbal...

2008.02.21. 12:40 koimbra 1 komment

Edison Chent (Szigorúan piszkos ügyek 1-3) hongkogni színészt kirúgták a Jump és a The Dark Knight filmekből, mivel híres ázsiai színésznőkről készített szexuális tartalmú képeket (értsd: digi-dugi közben csinált fotókat).

A fotókat a gépen tárolta, majd beadta a szervízbe...Öreg hiba, a képek fel is kerültek egyből a netre.
Guardian szerint a fotók keresettsége még Britney Spearséit is felülmúlta. Chent az érintettek beperlik. Ez még a legkisebb baj, de néhány csaj rendelkezik maffiakapcsolatottak, kapott is egyből pár fenyegetést.

A képek terjedését próbálják megakadályozni, 8 embert már letartóztattak.

Véleményem az, hogy ha valami kikerül a netre, annak terjedését megkadélyozni nem tudják. A másik meg, hogy aki hülye...beviszi a szervízbe a gépét, a rajta található terhelő dolgokkal, agya nulla.

A Velveten még olvashatsz  az ügyről bővebben
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr70348372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MoziFan · http://mozifan.blog.hu 2008.02.21. 16:34:26

A kepekre kivancsi lennek ! :)))
Eleve mekkora hulye lehet,ha a gepet szervizbe kellett vinnie...vagy magam javitom meg,vagy veszek hozza uj alkatreszt...hulye fog bajlodni a szervizzel!
süti beállítások módosítása