Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatások jönnek

2008.02.26. 22:47 koimbra Szólj hozzá!

Bourne 4: Matt Damon és Paul Greengrass benne van. Már a negyedik rész is alig kapcsolódott Ludlum regényekhez. A negyedik részt már ha akarnák se meríthetnék a könyvekből, mivel Ludlum regénye három részes volt. Nem bánom, ha lesz negyedik. A sorozat minden egyes részével csak javult.

Korábban már írtam róla, de most már biztos, hogy lesz Szállító 3!
A rendező ezúttal Olivier Megaton lesz. Az első részt Louis Leterrier és Corey Yuen hozta tető alá, a másodikat már csak Leterrier rendezte. Előzőleg még úgy nézett ki, hogy nyáron kezdik forgatni, de most per pill nem tudják mégsem mikor csattanhat az első csapó.

Megatron a The Red Sirent rendezte és ő volt a second unit director a Hitmanban.

Az első Szállító szerepelt a mozikban jól, de dvd-n szép bevételt termelt. Így aztán elkészült a második rész, ami dupla annyi bevételt hozott a mozikban, mint az első rész.

No és megkapjuk a Grudge 3. részét is. Az első rész még 187 milliót ért el világszerte (USA bevétel: 110,3 M $), míg a második rész már csak 70,7 millió dollárt hozott (USA: 39,1 M $), de ez az összeg is elég volt ahhoz (meg a DVD eredmények), hogy a harmadik részt tető alá hozzák.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr10355923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása