Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Legyél híres, szülj gyereket, keress pénzt

2008.02.27. 14:18 koimbra 2 komment


Jennifer Lopez és Mark Anthony hat millió dollárért adta el születendő gyerekeinek a fotóját. Hat millió dollár az annyi, mint 1.9 milliárd forint.

"J-Lo a világ egyik leghíresebb énekesnője. Ráadásul egyszerre két babát vár. Biztosak vagyunk benne, hogy a befektetett összeg megtérül, és a lapot viszik majd, mint a cukrot" - mondta a People szerkesztője.

Ez rekordösszeg, az eddigi csúcstartó Brad Pitt és Angelina Jolie kislánya, Shiloh volt, érte négymilliót fizettek.

Christina Aguilera a fiával készült közös fotóért 3 millió ropogós dollárt adtak, míg Tom Cruise és Katie Holmes gyermekének a képe 2 millió dollárért kelt el.

A magyar sztárok gyerekeinek a képe is megjelenik a képe egyes magazinokban, hogy ezzel mennyit szakítanak nem tudni. Általában azonban inkább a sztárok filmjeit, könyveit, műsorait reklámozzák az újságban.
(habostorta)



Címkék: érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr35356644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MoziFan · http://mozifan.blog.hu 2008.02.28. 17:17:12

Tényleg hülyék az emberek...szánalmas... :( Ki a fene kiváncsi a felnyomott Jlo porontyaira?Ugyanolyan csúnya,ugyanolyan hangos lesz,mint a többi millió gyerek akik percenként megszületnek a világban...

Miecs · http://filmdroid.blog.hu 2008.02.29. 21:33:24

az a halál h eléggé sokan... rengetegen rányáladzanak az ien dologra..

jah amúgy ha azt vesszük h pitték az 1 kislányra kaptak 4 millát, Jloék egy kislányra és egy kisfiúra kaptak 6 millát ami elosztva 3-3 tehát arányait is véve Pitték jobban jártak :D csak egy kis kukacoskodás :D
süti beállítások módosítása