Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: A kosarasok lenyomták a tanúkat

2008.03.02. 19:45 koimbra Szólj hozzá!

Amerikai hétvégi mozis bevétel becslések

Will Ferrell ezúttal nem teljesített jól. 15,2 millió dollárral  nyitott a Semi-Pro. A Nascar és a jégkorcsolya után ezúttal a kosárlabdából csinált poént. Költségvetése nem ismert még, de eddigi filmjei olyan 60-70 millió között mozogtak, szóval ha ezt vesszük megbukott.

Második helyre csúszott vissza a 8 tanú (Vantage Point) 13 millió dollárt szedett össze a hétvégén, 41 milliónál tart így Dennis Quaid thrillerje. 40 millából készült.

A The Spiderwick Chronicles a harmadik helyen áll 8,7 millióval, 55 milliónál jár, a beleölt 90 millió még távol áll tőle, nagy az esély rá, hogy ezt el sem éri az USÁ-ban.

The Other Boleyn Girl 8,3 millió dollárral a negyedik helyen nyitott, Eric Bana, Natalie Portman és Scarlett Johansson. Limitáltan mutatták csak be, 1166 moziban, szóval ha esetleg növelik ezt a számot akkor van esélye egy szebb bevétel elérésére. 40 millió dollárból hozták tető alá.

A Hipervándor (Jumper) az ötödik helyre ugrott, 7,6 millió dollárt hagytak ezen a hétvégén ott a mozipénztáraknál, ezzel együtt 66,8 milliót szedett össze, 85-ből készült, kevés az esélye rá, hogy elérje, de nem lehetetlen.

A Step Up the Streets 5,7 milliót termelt, így 48,6 millió az eddigi bevét, 35-ből készült. A stúdió a folytatást tervezi.

Hetedik helyen áll a Fools's Gold (4,7 M $). A kincskeresés eddig 59 millió dollárt jövedelmezett, a 70 milliót még eléri.

Christina Ricci és James McAvoy főszereplésével készült Penelope 4 millióval nyitott 1196 moziban, gyenge eredmény. 15 millióból hozták össze.

A Nem vénnek való vidéknek megnövelték a moziszámát, mivel nyert pár fontos díjat az Oscaron, így még több emberhez jutott el a híre, a hétvégén összehozott 4 milliójával már 69,5 milliónál jár.

A Juno sajnos csak egy Oscart nyert, de a díjak már nem osztanak-szoroznak a bevételén, mivel már így is szépen megszedte magát. 3,3 milliós hétvégi bevételével már 135,1 milliónál jár. (Előállítása 2,5 millióba került, más források pedig 7,5-ről szólnak).

George A. Romero  Diary of the Dead filmje 81600 dollárt hozott, ezzel pedig 585 ezer dolcsi a bevétele. Kevés kevés.

Jövőhéten pedig mammutok és kardfogú tigrisek árasztják el a mozikat, ellenük Jason Statham veszi fel a harcot.
Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr32362422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása