Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak röviden...

2008.03.02. 17:04 koimbra 1 komment

 Mesterdetektív (Sleuth): Nem nagyon kedvelem az egyszereplős egy helyen játszódó filmeket. Kivétel persze akad, de ez nem az az eset. Andrew Wyke (Michael Cain) egy író, Milo Tindle (Jude Law) pedig színész. A közös témájuk Wyke felesége. Ugyanis Tindle már egy ideje „összejött” az asszonnyal, így megkéri Wyke-ot váljon el a nejétől. Wyke azonban ajánlatot tesz Tindle-nek.  Két kiváló színész játszik ebben a filmben, sajnos azonban a hangulat hiányzott.


Gabriel: http://filmdroid.blog.hu/2008/01/28/a_legjobb_ausztral_film_a_mad_max_ota

Erről azt mondták elöljáróban, hogy a Mad Max óta a legjobb ausztrál film. Nos fél órát bírtam belőle, még jó hogy DVD-n jött ki csak.


Jeese James megyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford: Mit vár az ember egy westerntől, ha tudja, hogy egy bandafőnökről szól majd? Vonat-és bankrablásokat, nyomában lihegő sheriffet, békebírót, pisztolypárbajokat a városban és a prérin. Ehhez képest ez inkább ilyen beszélgetős, merengős 2 és fél órás film lett. Aki szereti az ilyet, akkor suhanjon a moziba, aki meg nem, az várja meg inkább, míg megjelenik a tékákba.

Címkék: röviden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr93362146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2008.03.05. 16:27:13

Mesterdetektív: nekem nagyon ott volt, a két színész játékával meg voltam elégedve, és a hangulat is "megvolt"...

Jesse James elmondtam már több helyen...többre hivatott...sztem..az év egyik legjobbja...hiába a lassúság...

most nem értek veled egyet:)
süti beállítások módosítása