Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még elhagyatottabb a szoba

2008.03.03. 12:52 koimbra 1 komment

Antal Nimród menni Hollywood. Szóval akarom mondani őt is beszippantotta Hollywood, kapott egy viszonylag tiszességes költségvetésű thriller-horror sztorit, készített belőle egy nézhető filmet. Az Elhagyott szoba (Vacancy) 19 millió dollárból készült, Kate Beckinsale és Luke Wilson főszereplésével. Az USÁ-ban 19,3 milliót hagytak ott a mozinézők a kasszáknál, világszinten az összbevétele pedig 35,2 millió dollár volt. DVD-n a kölcsönzésekből elért eredménye 32,2 millió dollár. Antal Nimród örülhet, máris leszerződött a következő filmjére.

Az Elhagyott szobát pedig folytatják. Más szereplőgárda, a rendezői székbe pedig Eric Bross ülhet. A sztori állítólag ugyanaz lesz, mint az első részben. Jóhogy már azt nem mondják, hogy ez remake lesz.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr48363284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2008.03.03. 14:55:05

Ejj, sztem óriási hülyeség folytatni a Vacancy-t, de ez legyen inkább a producerek baja...
süti beállítások módosítása